Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

neupogen

Autor: kowal83 • 18.03.2007 08:33 • 22 odpowiedzi

grażka

27.08.2007 11:06

Odpowiedz

Do kowal83 - mamy chyba podobny problem mój mąż dzisiaj wziął pierwszy raz neupogen więc wszystkie doświadzcenia przed nami. Ja mam problem bo nie wiem czy wszystko można jeść - podobno są jakieś ograniczenia

O 09:33, dnia 2007-03-18 kowal83 napisał(-a):

witam. mam pytanie związane z neupogenem. pytanie do osób które również musiały go stosować. otóż czy mieliście jakieś dolegliwości z nim związane? bóle w klatce, plecach, bóle głowy? na ulotce niby coś o tym jest, ale chciałbym wiedzieć jak inni znoszą przyjmowanie tego leku.

kowal83

27.08.2007 16:24

Odpowiedz

O 13:06, dnia 2007-08-27 grażka napisał(-a):

Do kowal83 - mamy chyba podobny problem mój mąż dzisiaj wziął pierwszy raz neupogen więc wszystkie doświadzcenia przed nami. Ja mam problem bo nie wiem czy wszystko można jeść - podobno są jakieś ograniczenia

witam!

nic mi nie wiadomo na temat jakiejkowlwiek diety przy stosowaniu neupogenu. sam jadłem to co zawsze i w tych samych ilościach. i nic mi nie było. lekarz też nic nie mówił na ten temat. na ulotce od leku też chyba nic nie ma napisane odnośnie tego tematu.

grażka

27.08.2007 18:44

Odpowiedz

O 18:24, dnia 2007-08-27 kowal83 napisał(-a):

O 13:06, dnia 2007-08-27 grażka napisał(-a):

witam!

nic mi nie wiadomo na temat jakiejkowlwiek diety przy stosowaniu neupogenu. sam jadłem to co zawsze i w tych samych ilościach. i nic mi nie było. lekarz też nic nie mówił na ten temat. na ulotce od leku też chyba nic nie ma napisane odnośnie tego tematu.

dzięki za odpowiedź, pozdrawiam