Ziarnica.pl
← Wróć do działu Przeszczep
Przeszczep

Drugi autoprzeszczep

Autor: Freed_y • 05.03.2007 20:12 • 7 odpowiedzi

Freed_y

05.03.2007 20:12

Odpowiedz

Jestem tu nowy i nie wiem czy taki temat kiedykolwiek byl poruszany, ale bede niedlugo mial 2gi autoprzeszczep i jestem ciekaw czy ktos z was byl w podobnej sytuacji albo zna kogos kto tego doswiadczyl? Doktorka mnie zapewnia, ze ryzyko jest takie samo, jak przy 1szym.

Karkurt

05.03.2007 20:39

Odpowiedz

O 21:12, dnia 2007-03-05 Freed_y napisał(-a):

Jestem tu nowy i nie wiem czy taki temat kiedykolwiek byl poruszany, ale bede niedlugo mial 2gi autoprzeszczep i jestem ciekaw czy ktos z was byl w podobnej sytuacji albo zna kogos kto tego doswiadczyl? Doktorka mnie zapewnia, ze ryzyko jest takie samo, jak przy 1szym.

Miałem dwa auto . Drugi zniosłem nawet trochę lepiej niż pierwszy . Jeżeli Twój stan ogólny jest spoko ( nerki , wątroba , serce , itp.) to nie masz się czego bać .

A ryzyko zawsze jakieś jest np. jakaś infekcyjka .

baldi

05.03.2007 20:58

Odpowiedz

ja w kwestii formalnej - zdjecie dodales do galerii ozdrowiencow, a jeszcze sie leczysz..

Freed_y

06.03.2007 08:36

Odpowiedz

O 21:58, dnia 2007-03-05 Baldi napisał(-a):

ja w kwestii formalnej - zdjecie dodales do galerii ozdrowiencow, a jeszcze sie leczysz..

generalnie juz jestem wyleczony, autprzeszczep stosuja zapobiegawczo, ale jesli uwazasz ze nie powinienem, nie ma problemu, moge to zmienic

baldi

06.03.2007 10:06

Odpowiedz

O 09:36, dnia 2007-03-06 Freed_y napisał(-a):

O 21:58, dnia 2007-03-05 Baldi napisał(-a):

generalnie juz jestem wyleczony, autprzeszczep stosuja zapobiegawczo, ale jesli uwazasz ze nie powinienem, nie ma problemu, moge to zmienic

spoko luzik. napisales w profilu, ze jestes w remisji tak wiec znaczy sie ozdrowieniec jestes

kaśka

07.03.2007 19:16

Odpowiedz

ja też jestem po 2 autoprzeszczepach mija 4 rok ale u mnie było ciężko za drugim razem życze powodzenia

magdalenka

08.03.2007 09:58

Odpowiedz

Moj mąz we wrzesniu miał 3-ci autoprzeszczep. Obyło sie bez szczególnych komplikacji choć ze wzglegu na to że juz 5 lat sie leczy organizm dłużej się regenerował i pobyt po przeszczepie w szpitalu wydłużył sie do miesiąca. Po badabiu PET w kwietniu dowiemy sie co dalej, tomografia komputerowa ze stycznia wykazała że jest czysto.

Apodis

08.03.2007 10:48

Odpowiedz
(..)tomografia komputerowa ze stycznia wykazała że jest czysto.(...)

i życzę Wam z całego serca, żeby tak własnie było!!!!
Ania