Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Nowy - witam !!!

Autor: Paulus • 26.09.2005 16:51 • 2 odpowiedzi

Paulus

26.09.2005 16:51

Odpowiedz
Jako, że od jakiegoś czasu tu zglądam, postanowiłem się ujawnić. Może na początek się przedstawię. Jestem Piotrek, pierwsze objawy ziarnicy mialem pod koniec 2001r. ale jak to często bywa leczony byłem początkowo antybiotykami z podejrzeniem przeziębienia/grypy i nigdy nie podejrzewałem co spotka mnie juz za moment. Długo by opowiadać o drodze jaką przeszedłem zanim trafiłem gdzie trzeba ale ważne, że leczenie zaczęło się pod koniec lutego 2002 i to leczenie na tyle skuteczne, ze juz 6 grudnia tego samego roku byłem po przeszczepie i w remisji pozostaje do dziś. Mimo, że ten niecały rok terapii nie należał moze do najmilszych to jednak, dzięki Bogu, nie było po drodze żadnych komplikacji. W trakcie lecenia poznałem wspaniałych ludzi, którzy na zawsze pozostaną dla mnie bohaterami, niestety nie wszystkim się udało ale fakt, że pozostawałem z nimi w kontakcie niemal do końca dał mi trochę szerszej wiedzy w temacie. Jeśli będę tylko mógł komuś doradzić w jakimś temacie to chętnie wezmę udział w dyskusji. No chyba, że Baldi usunie znów moje posty ;)

Pozdrawiam

baldi

27.09.2005 15:56

Odpowiedz

O 18:51, dnia 2005-09-26 Paulus napisał(-a):

Jako, że od jakiegoś czasu tu zglądam, postanowiłem się ujawnić.

jesli jestes tu od jakiegos czasu to _powinienes_ wiedziec o jakiej tresci posty usuwam i bede usuwac.

No chyba, że Baldi usunie znów moje posty ;)

;)

Paulus

27.09.2005 20:13

Odpowiedz

jesli jestes tu od jakiegos czasu to _powinienes_ wiedziec o > jakiej tresci posty usuwam i bede usuwac.

Rozumiem doskonale co masz na myśli i teraz widze, ze to ma sens. Tłumaczę się w tej chwili mętnie w poście "fantomasza" i proszę o usunięcie (ew. zedytowanie) drugiego posta zawierającego nazwisko.

Pozdrawiam