Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

powiedział, że mam ziarnicę

Autor: Mirka • 16.06.2005 06:11 • 2 odpowiedzi

Mirka

16.06.2005 06:11

Odpowiedz

Kilka lat temu miałam usuwanego zęba, niedawno okazało się, że został korzeń. Stomatolog najpierw naciął dziąsło, usunął ropę oraz pozostałość po zębie, założył szwy i powiedział, że wdała się ziarnica. Ponadto mam wrażenie, że powiększył się węzeł pod pachą.Leczę się też od niedawna u neurologa - zawroty głowy - stwierdził, że to od zwyrodnienia kręgów szyjnych.Po przeczytaniu niektórych Waszych wypowiedzi zaczęłam się bać. Nie wiem od czego zacząć do kogo iść...a może to pomyłka.

Zoisyte

16.06.2005 06:32

Odpowiedz

O 08:11, dnia 2005-06-16 Mirka napisał(-a):

Kilka lat temu miałam usuwanego zęba, niedawno okazało się, że został korzeń. Stomatolog najpierw naciął dziąsło, usunął ropę oraz pozostałość po zębie, założył szwy i powiedział, że wdała się ziarnica. Ponadto mam wrażenie, że powiększył się węzeł pod pachą.Leczę się też od niedawna u neurologa - zawroty głowy - stwierdził, że to od zwyrodnienia kręgów szyjnych.Po przeczytaniu niektórych Waszych wypowiedzi zaczęłam się bać. Nie wiem od czego zacząć do kogo iść...a może to pomyłka.

To nie ta ziarnica.

Zoisyte

16.06.2005 06:44

Odpowiedz

O 08:11, dnia 2005-06-16 Mirka napisał(-a):

Może chodziło o ziarninę??

Tak. się określa sposób gojenia się zębodołu po ekstrakcji. Nie ma powodu do paniki,ziarninowanie jest jak najbardziej prawidłowym procesem gojenia zębodołu.