Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: KONIECZNE BADANIA. Bez nich nie zaczynam rozmowy.
Komentujesz wpis użytkownika
Paulina
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 14:27, dnia 2011-02-03 Paulina napisał(-a): > > O 05:11, dnia 2009-11-22 Baldi napisał(-a): > > > O 02:08, dnia 2009-11-22 agelee napisał(-a): > > > Tzn o jakim badaniu mówisz? O wymazie? > > > > w pierwszym poscie nie ma nic o wymazie. daj sobie spokoj z ziarnica i szukaj faktycznej przyczyny nieprawidlowosci. > Witajcie > Mam do was pytanie, czy poalkoholowe bóle węzłów świadczą o ziarnicy? Jeśli tak to jakie badania zrobić? Jakiś rok temu w kwietniu zauważyła poalkoholowe bóle u siebie (dostałam herbatkę z wkładką i od razu zaczęło boleć). Przez cały ten czas nie przejmowałam się tym myśląc że piecze - boli tylko przez 10 -15 min to nie ma się czym przejmować. Czuje i czułam się dobrze więc nie chodziła z tym do lekarzy. Po pewnym czasie (około września) pojawił mi się duży, twardy węzeł pod uchem (zauważyłam go po jakieś infekcji). Najgorsze to fakt, iż to właśnie on mnie boli jak tylko cokolwiek wypije-on plus ostatnio z tyłu głowy i w okolicach obojczyków. Byłam z tym u lekarza. Rtg - czysto, morfologia z rozmazem- wszystko w normie, żadnych nawet delikatnych odchyleń, usg węzłów- pani doktor stwierdziła że nie widzi nic niepokojącego. Jakie badania ewentualnie jeszcze robić o ile w ogóle jakieś? Ogólnie czyje się jak jakiś hipochondryk, nie wiem czy sprawę zostawić czy dalej łazić za lekarzami? Nie mam innych objawów (żadnej gorączki, nocnych potów itd).
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź