Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: PROSZE WAS ODPOWIEDZCIE MI JAK NAJSZYBCIEJ
Komentujesz wpis użytkownika
Zoisyte
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 19:41, dnia 2007-02-06 Zoisyte napisał(-a): > > O 20:35, dnia 2007-02-06 zogra napisał(-a): > > > O 17:56, dnia 2007-02-06 Alicja.aks napisał(-a): > > > CZEŚĆ mój mąż ma w połowie szyi od ucha w kierunku barku w lini prostej guza który nieraz go boli.Najpierw był wilekosci grochu a teraz bobu przy dotyku jest ruchomy.Był u lekarzy i robił wszytkie badania wyniki okazały sie dobre badanie ob wyszło-OB2.Dostał Antybiotyk .Kiedy poszedł z wynikami do lekarza ten skierował go na odział hematologi.Mam pytanie co to moze byc i co moze podejrzewac lekarz.Proszew as odpowiedzcie mi szybko maz chodzi załamany a mamy malutkie dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Z góry dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > nie chce cie straszyc ale niech maz porobi dokladne badania CT i nawet biopsje powiekszonego wezla, to jest dokladnie miejsce w ktorym moj maz wyczul guza i jak sie okazalo po serii badan ziarnica zlosliwa II stadium, dodam ze wyniki krwi mial idealne, wiec na tym akurat nie mozna polegac, nnic sie nie martw nawet jezeli okaze sie ze to najgorsze co nam sie snilo to dacie rade, my mamy dwoje malutkich dzieci.... powodzenia > Kobieto, nie siej fermentu. I NIE STRASZ > Gdzie ona pisała o węźle?? > Wypisujesz takie cuda że napewno teraz im skoczyło ciśnienie. > Poza tym ZZ bardzo rzadko atakuje węzły na szyi w pierwszej kolejności.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź