Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: PROSZE WAS ODPOWIEDZCIE MI JAK NAJSZYBCIEJ
Komentujesz wpis użytkownika
Zoisyte
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 19:22, dnia 2007-02-06 Zoisyte napisał(-a): > > O 17:56, dnia 2007-02-06 Alicja.aks napisał(-a): > > CZEŚĆ mój mąż ma w połowie szyi od ucha w kierunku barku w lini prostej guza który nieraz go boli.Najpierw był wilekosci grochu a teraz bobu przy dotyku jest ruchomy.Był u lekarzy i robił wszytkie badania wyniki okazały sie dobre badanie ob wyszło-OB2.Dostał Antybiotyk .Kiedy poszedł z wynikami do lekarza ten skierował go na odział hematologi.Mam pytanie co to moze byc i co moze podejrzewac lekarz.Proszew as odpowiedzcie mi szybko maz chodzi załamany a mamy malutkie dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Z góry dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!! > Na panikę to dużo jeszcze za wcześnie. > A na załamywanie się to już napewno. > Co to jest?? JA NIE WIEM i sądzę że nikt tutaj nie postawi diagnozy. Po prostu za mało informacji. > A malutkie dziecko napewno się może spokojnie cieszyć obecnością ojca. > Nie wygląda mi to na żaden nowotwór (guzy nowotworowe same z siebie nie są bolesne, brak im unerwienia), ale to tylko zgadywanie. Spokojnie poczekajcie na badania hematologiczne.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź