Ziarnica.pl
← Wróć do działu Hyde Park
Hyde Park Zamknięty

Tylko dla Zoisyte

Autor: dorta • 20.01.2007 18:33 • 3 odpowiedzi

dorta

20.01.2007 18:33

Gratulacje że jest Pan zdrowy po zz ,ma wspaniałą rodzine,synka ,prace .Na miłość Boską przestań być złośliwy w stosunku do innych.Na forum przychodzą ludzie w różnym wieku,często samotni,szukając pomocy.Czy zawsze będziecie je zbywać ?,Jeżeli nic nie ma Pan do powiedzenia to przynajmniej nie obrażaj,i siedz cicho.Ja sama kiedyś próbowałam porozmawiać na gg to usłyszałam :;spadaj:{sama nie mam gg to był numer syna>. Często tu zaglądam, aż mi się flaki wywracają czytając Pana mądrości.Nie loguje się .chodz jestem zarejestrowana ,Pamiętaj że w życiu zostaje nam wszystko oddane ,zanim coś Pan napisze przykrego to radze się zastanowić ,bo nie wiadomo co komu jest pisane.

fantomasz

20.01.2007 20:48

O 19:33, dnia 2007-01-20 dorta napisał(-a):

Na miłość Boską przestań być złośliwy w stosunku do innych.Na forum przychodzą ludzie w różnym wieku,często samotni,szukając pomocy.Czy zawsze będziecie je zbywać ?

z tym sie nie zgadzam nie wszyscy!

Jeżeli nic nie ma Pan do powiedzenia to przynajmniej nie obrażaj siedź cicho.

Oj to ja sie pierwszy wypowiem mogę

Zoisyte

21.01.2007 08:44

O 19:33, dnia 2007-01-20 dorta napisał(-a):

Gratulacje że jest Pan zdrowy po zz ,ma wspaniałą rodzine,synka ,prace .Na miłość Boską przestań być złośliwy w stosunku do innych.Na forum przychodzą ludzie w różnym wieku,często samotni,szukając pomocy.Czy zawsze będziecie je zbywać ?,Jeżeli nic nie ma Pan do powiedzenia to przynajmniej nie obrażaj,i siedz cicho.Ja sama kiedyś próbowałam porozmawiać na gg to usłyszałam :;spadaj:{sama nie mam gg to był numer syna>. Często tu zaglądam, aż mi się flaki wywracają czytając Pana mądrości.Nie loguje się .chodz jestem zarejestrowana ,Pamiętaj że w życiu zostaje nam wszystko oddane ,zanim coś Pan napisze przykrego to radze się zastanowić ,bo nie wiadomo co komu jest pisane.

baldi

21.01.2007 09:06

jezeli masz cos do Zoisyte to napisz mu to w majlu.
watek zamykam.