Ziarnica.pl
← Wróć do działu Hyde Park
Hyde Park

Prośba

Autor: małgo • 06.01.2007 19:26 • 4 odpowiedzi

małgo

06.01.2007 19:26

Odpowiedz
Ludzie odwiedzający to forum dlaczego nie raczycie podpisywac swych wypowiedzi oryginalnymi, odrozniającymi Was od reszty nickami za to pożyczacie te kojarzone ,zajęte ,używane w tym rzec mozna wąskim gronie społecznosci ziarnicznej? Zapewne w kazdym innym miejscu w sieci fakt takowy mozna by luzno olać ale akurat na tej stronie jest to o tyle dziwne, niezrozumiałe i nie do przyjęcia że tu ujawniamy swoje personalia ,zamieszczamy zdjecia, wyrazamy subiektywne opinie które często kojarzone są personalnie.
Bardzo prosze wziąsc powyzsze pod rozwage.

Dziękuje lekko zirytowana (Małgo)rzata Pietrzak

Michał

06.01.2007 20:32

Odpowiedz

O 20:26, dnia 2007-01-06 małgo napisał(-a):

Ludzie odwiedzający to forum dlaczego nie raczycie podpisywac swych wypowiedzi oryginalnymi, odrozniającymi Was od reszty nickami za to pożyczacie te kojarzone ,zajęte ,używane w tym rzec mozna wąskim gronie społecznosci ziarnicznej? Zapewne w kazdym innym miejscu w sieci fakt takowy mozna by luzno olać ale akurat na tej stronie jest to o tyle dziwne, niezrozumiałe i nie do przyjęcia że tu ujawniamy swoje personalia ,zamieszczamy zdjecia, wyrazamy subiektywne opinie które często kojarzone są personalnie.

Cóż, Wojtek -chyba nadszedł czas na umożliwienie wpisywania postów TYLKO zalogowanym użytkownikom.

Takie czasy.

Admini tak nic nie znaczącego i lekkiego forum jak moje "osiedlowe" zrobili to jakis czas temu.

Pozdrowionka i oby tój "dóóóóół" minał

Michał

06.01.2007 20:33

Odpowiedz

Oczywiście miało byc "Twój".. mam takie zapalenie płuc że ręce nie zawsze słuchają głowy

gość

07.01.2007 10:34

Odpowiedz

Przepraszam Cię, nie zdawałam sobie sprawy, ze to może być tak irytujące i niestosowne. Założyłam wątek o Afobamie i Coaxilu uzywając tego pseudonimu (jak na innym forum) - przepraszam Cię Małgo, wiecej tego nie zrobię. W tej sytuacji uważam, że możliwość pisania na forum powinna być możliwa tylko dla zarejestrowanych - system nie pozwoli na zarejestrowanie dwóch użytkowników pod takim samym pseudonimem. Ja po prostu nie zauważyłam, że nick Małgo już istnieje. Jeszcze raz bardzo Cię przepraszam.

baldi

08.01.2007 07:38

Odpowiedz

O 21:32, dnia 2007-01-06 Michał napisał(-a):

Ludzie odwiedzający to forum dlaczego nie raczycie podpisywac swych wypowiedzi oryginalnymi, odrozniającymi Was od reszty nickami. Dziękuje lekko zirytowana (Małgo)rzata Pietrzak

kolejna osoba podpisujaca sie malgo ;-) dobrze, ze reagujesz.

Cóż, Wojtek - chyba nadszedł czas na umożliwienie wpisywania postów TYLKO zalogowanym użytkownikom.

od samego poczatku (czyli juz pare ladnych lat) tego nie bylo i caly czas chce tego uniknac. glownie ze wzgledu na ewentualne przeciazenie bazy danych oraz odroznienie tego forum od innych, podobnych, ktore bazuja na phpBB (sowieoczy, leukemia).

moze zmienie zdanie, nie mowie NIE.

ale to juz temat wlasciwie do dyskusji w innym watku, tutaj: http://www.ziarnica.pl/index.php?tekst=forum&idforum=1&akcja=showthread&num=2