Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne Zamknięty

nie bede zyczyc wesolych swiat..

Autor: baldi • 23.12.2006 13:43 • 0 odpowiedzi

baldi

23.12.2006 13:43

zakladam osobny watek, poniewaz ja dla odmiany nie bede zyczyc Wam wszystkim _wesolych_ swiat. mam traume, duzo rzeczy przyrownuje do siebie, a dla mnie od -nastu lat swieta nie sa wesole. nawet podczas leczenia wlew mialem dzien przed Wigilia - jak wtedy cieszyc sie swietami? ze sie zyga w domu czujac smrod idacy z kuchni? :/

niech te swieta beda lepsze niz przed rokiem. przede wszystkim rodzinne, choc wiem, ze nie dla wszystkich to wykonalne. niech mikolaj kurna przyjdzie i da co trzeba: milosc, cieplo i troche slodyczy na poprawienie humoru.

niestety swieta nie beda wesole. kolejna osoba odeszla od nas, po nawrocie ziarnicy. chyba podswiadomie nigdy nie chciala umiescic sie w galerii ozdrowiencow. i, podobnie jak Helka ponad rok temu, okropnie bala sie przeszczepu. Pozostawiona wlasciwie samej sobie, MUSIALA postawic sie bykiem otaczajacemu swiatu, ktory stal sie bardzo okrutny. Ela Wrona nie żyje. [*]

dzisiaj bedzie troche kosmetycznych aktualizacji na stronie, ale nic wielkiego. popsulo mi sie zycie osobiste *mocno* i jakos weny brakuje, zeby ruszac wszystko dalej do przodu, stad takze moja bardzo niska aktywnosc na forum (majlowo odpowiadam w miare na biezaco), za co oczywiscie przepraszam..

Pozdrawiam, Baldi.
OBY ZA ROK W TYM SAMYM GRONIE