Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

NS I

Autor: stasia • 16.12.2006 19:58 • 2 odpowiedzi

stasia

16.12.2006 19:58

Odpowiedz

witam wszystkich , mój mąż skończył 15.12.2006r. naświetlania badanie kontrolne 06.02.2007r.Mój mąż jak każdy pacjent podczas ostatniej rozmowy z lekarzem zapytał go co dalej i kiedy dowie się czy jest zdrowy. Lekarz nie pocieszył go zbytnio bo powiedział mu " no wie pan ma pan NS I " na pytanie o więcej szczegółów, i co to znaczy lekarz kazał mu poczytać na ten temat w internecie, sugerując że nie ygląda to ciekawie. Więc ja pytam co to znaczy ? czy to jest gorsze rokowanie niż np przy LP?

Fantomasz

16.12.2006 20:11

Odpowiedz

O 20:58, dnia 2006-12-16 stasia napisał(-a):

czy to jest gorsze rokowanie niż np przy LP?

Zajrzyj sobie do galerii tam, co niektórzy mieli dużo bardziej zawansowane stadia- rokowania niż Twój mąż także spokojnie nie ma co się stresować wszystko jest na dobrej drodze.

Na badaniach w lutym pewnie sie skonczy ;-)

Pozdrawiam

:-)

baldi

16.12.2006 22:47

Odpowiedz

O 20:58, dnia 2006-12-16 stasia napisał(-a):

Lekarz nie pocieszył go zbytnio bo powiedział mu " no wie pan ma pan NS I

bo to tak jest, ze NS lubi sobie wracac - a w klasyfikacji na tej stronie http://www.ziarnica.pl/index.php?tekst=zz_klasyfikacja pisze cos takiego "zmienna odpowiedz na leczenie".. :-( czyli ALBO bedzie dobrze w miare, ALBO moze byc roznie (nawrot szybki, nawrot pozny, itd).. ale mysle, ze przy I stadium jakos niepotrzebnie Was lekarz nastraszyl LUB zle zinterpretowaliscie jego slowa..

na pytanie o więcej szczegółów, i co to znaczy lekarz kazał mu poczytać na ten temat w internecie

zmiencie lekarza. ON JEST OD UDZIELANIA INFORMACJI, A NIE INTERNET.