Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Kontrol w Anglii

Autor: Edyta • 08.12.2006 20:39 • 33 odpowiedzi

Edyta

08.12.2006 20:39

Odpowiedz

Witajcie!zbieralam sie i zbieralam i zawsze nie mialam czasu ale dzis mam chwilke zeby Wam opisac moja kontrol w Anglii mialam we wtorek!tak sie balam jak to bedzie wygladac ale wszystko poszlo po mojej mysli!pobrali mi krew 4 fiolki do badania i mocz!z tego maja robic jakies testy dokladnie jeszcze nie wiem bo dostane jeszcze list od nich który bedzie mnie kierowal na badania a jakie to jeszcze nie wiem?Ciesze sie z jednego ze nie musialm spedzic calego dnia w Klinice bo w Polsce to okropne kolejki ...odezwe sie po badaniach pozdrawiam

baldi

08.12.2006 22:04

Odpowiedz

odezwij sie, odezwij i napisz jak TO wyglada na wyspach :>

Edyta

08.12.2006 22:05

Odpowiedz

O 23:04, dnia 2006-12-08 Baldi napisał(-a):

odezwij sie, odezwij i napisz jak TO wyglada na wyspach :>

OK Baldi nie ma sprawy odezwe sie pozdrawiam

joanna

08.12.2006 22:52

Odpowiedz

Dlaczego mocz do badania? Dla ogólnej orientacji o stanie zdrowia? Bo jakoś mi nigdy dr nie kazała zbadać moczu i teraz myślę dlaczego.

Asica

09.12.2006 06:30

Odpowiedz

O 23:52, dnia 2006-12-08 joanna napisał(-a):

Bo jakoś mi nigdy dr nie kazała zbadać moczu i teraz myślę dlaczego

Bo jakos nigdy sie CHYBA nie kontrolowalas na Zachodzie, prawda? :>

Edyta

09.12.2006 22:38

Odpowiedz

O 07:30, dnia 2006-12-09 Asica napisał(-a):

Bo jakoś mi nigdy dr nie kazała zbadać moczu i teraz myślę dlaczego

Bo jakos nigdy sie CHYBA nie kontrolowalas na Zachodzie, prawda? :>

Witaj nie wiem dlaczego mocz?tez bylam w szoku bo w Polsce przez cala chorobe nie kazali mi moczu robic?ale to jest dla sprawdzenia tak powiedzieli i testy z tego beda robic i z krwii!a teraz czekam na list od nich który bedzie mnie kierowal na badania?jestem bardzo ciekawa jak to bedzie wygladac narazie jest wszystko po mojej mysli!Serdecznie pozdrawiam wszystkich buziaki papap

marta

10.12.2006 14:14

Odpowiedz

Witam wszystkich. Ja sie leczylam w USA i nigdy nie badali mi moczu.

elmax

10.12.2006 19:49

Odpowiedz

Dlaczego mocz do badania? Dla ogólnej orientacji o stanie zdrowia? Bo jakoś mi nigdy dr nie kazała zbadać moczu i teraz myślę dlaczego.

a mi badali zwłaszcza w trakcie chemii-bad ogólne i dobową zbiórkę

Edyta

10.12.2006 21:31

Odpowiedz

O 20:49, dnia 2006-12-10 elmax napisał(-a):

a mi badali zwłaszcza w trakcie chemii-bad ogólne i dobową zbiórkę

Witam no wiesz nie wszyscy lecza tak sama ?odemnie wzieli mocz o wszystkim dowiem sie nie bawem co z tego?ale wiem tylko to ze do badania na testy pozdro

Asica

11.12.2006 14:03

Odpowiedz

O 15:14, dnia 2006-12-10 marta napisał(-a):

Witam wszystkich. Ja sie leczylam w USA i nigdy nie badali mi moczu.

Od dawna wiadomo,ze EUROPA jest lepsza/dokladniejsza od Hameryki

AniaBe

11.12.2006 19:56

Odpowiedz

O 22:31, dnia 2006-12-10 Edyta napisał(-a):

Witam no wiesz nie wszyscy lecza tak sama ?odemnie wzieli mocz o wszystkim dowiem sie nie bawem co z tego?ale wiem tylko to ze do badania na testy pozdro

Kontrola moczu powinna być w czasie chemii, ponieważ tego typu leczenie obciąża nerki, ale nie wszędzie się tak postępuje. Dodatkowo, jeśli podczas leczenia nie było jakiś złych wyników - usłyszałam, że moczu się już nie kontroluje (chyba, że pacjent się np. na coś skarży).

Edyta

11.12.2006 20:52

Odpowiedz

O 20:56, dnia 2006-12-11 AniaBe napisał(-a):

Kontrola moczu powinna być w czasie chemii, ponieważ tego typu leczenie obciąża nerki, ale nie wszędzie się tak postępuje. Dodatkowo, jeśli podczas leczenia nie było jakiś złych wyników - usłyszałam, że moczu się już nie kontroluje (chyba, że pacjent się np. na coś skarży).

Witaj! ja powiedzialam dla dr.w klinice ze chcem dokladne badania i moze dlatego dali mi na mocz?ale ciesze sie ze dostalam bede miala wszystko zrobione o co prosilam pozdrawiam

małgo

11.12.2006 21:02

Odpowiedz

Mi oczywiscie onkolog nie zleca badan moczu i gdyby nie fakt ze potrzebowałam zdolnosc do pracy pewnie bym tego badania nie robiła wcale,no i prosze wynik fatalny mam białko i chyba bede juz niedługo leczyła nerki buuuuu

Edyta

13.12.2006 22:06

Odpowiedz

O 22:02, dnia 2006-12-11 małgo napisał(-a):

Witam!mam problem dzis zauwazylam ze cos mnie szyja boli z lewej strony nie moge glowy odgiac nie wiem co sie dzieje?dostalam list badania bede miala robione w styczniu!ale jak cos zauwaze jeszcze niepokojacego dalej bedzie mnie bolec to pójde do klinik.Czy kogos z Was tez boli szyja.Pozdro

Edyta

13.12.2006 22:09

Odpowiedz

O 23:06, dnia 2006-12-13 Edyta napisał(-a):

Witam!mam problem dzis zauwazylam ze cos mnie szyja boli z lewej strony nie moge glowy odgiac nie wiem co sie dzieje?dostalam list badania bede miala robione w styczniu!ale jak cos zauwaze jeszcze niepokojacego dalej bedzie mnie bolec to pójde do klinik.Czy kogos z Was tez boli szyja.Pozdro

Nie wiem moze sobie nadwyrezylam w pracy.Moze za duzo przezywam ,ale trudno zapomniec zawsze cos zostaje w pamieci

Edyta

15.12.2006 23:22

Odpowiedz

O 23:09, dnia 2006-12-13 Edyta napisał(-a):

Kontrola moczu powinna być w czasie chemii, ponieważ tego typu leczenie obciąża nerki, ale nie wszędzie się tak postępuje. Dodatkowo, jeśli podczas leczenia nie było jakiś złych wyników - usłyszałam, że moczu się już nie kontroluje (chyba, że pacjent się np. na

Witam!przeczytalam to co napisaliscie?jezeli to o mnie chodzilo to dzieki bardzo!myslalm ze mozna dostac tu jakies pomocu lub sie czegos dowiedziec jak cos niepokoji ,no ale trudno wycofuje sie z tej stronki bo co nie które osoby sa nie mile?I nie ma co pisac bo se jaja robia!!!!!!Dowidzenia

Edyta

15.12.2006 23:27

Odpowiedz

O 00:22, dnia 2006-12-16 Edyta napisał(-a):

O 23:09, dnia 2006-12-13 Edyta napisał(-a):

Kontrola moczu powinna być w czasie chemii, ponieważ tego typu leczenie obciąża nerki, ale nie wszędzie się tak postępuje. Dodatkowo, jeśli podczas leczenia nie było jakiś złych wyników - usłyszałam, że moczu się już nie kontroluje (chyba, że pacjent się np. na

Witam!przeczytalam to co napisaliscie?jezeli to o mnie chodzilo to dzieki bardzo!myslalm ze mozna dostac tu jakies pomocu lub sie czegos dowiedziec jak cos niepokoji ,no ale trudno wycofuje sie z tej stronki bo co nie które osoby sa nie mile?I nie ma co pisac bo se jaja robia!!!!!!Dowidzenia

A Ci Zoisyte zycze tego zeby Ci kiedys tez ktos tak napisal jak Ty napisales mi !!!i ciekawa jestem co Ty robisz jak cos Ci dolega niepokojacego?tez se jaja robisz!wiesz czytalam niektóre fragmenty co pisales to zauwazylam ze lubisz komus cos dowalic a mi juz nie bedziesz mial okazji :)ZEGNAM i ZYCZE POWODZENiA!!!

Asica

20.12.2006 02:32

Odpowiedz

O 00:27, dnia 2006-12-16 Edyta napisał(-a):

A Ci Zoisyte zycze tego zeby Ci kiedys tez ktos tak napisal jak Ty napisales mi !!!

A gdzie Ci Zoisyte w tym watku cos napisal?:| Bo tak czytam i czytam, i wyczytac TU tego nie moge:/

ZEGNAM i ZYCZE POWODZENiA!!!

"ŻEGNAMY,ŻEGNAMY I ZDROWKA ZYCZYMY" :-)

Rada na przyszlosc: Jesli bedziesz zabierac glos na jakims innym forum,to pamietaj,ze forum sluzy do wyrazania opinii przez ROZNYCH ludzi...I nie zawsze te opinie musza byc zgodne z tym co Ci sie podoba..wtedy uzywa sie argumentow,ktorymi MOZNA obalic opninie,ktora Ci sie nie podoba/nie pasuje..ale strzelenie focha to zaden argument:/

Zoisyte

20.12.2006 08:00

Odpowiedz

O 03:32, dnia 2006-12-20 Asica napisał(-a):

O 00:27, dnia 2006-12-16 Edyta napisał(-a):

A Ci Zoisyte zycze tego zeby Ci kiedys tez ktos tak napisal jak Ty napisales mi !!!

A gdzie Ci Zoisyte w tym watku cos napisal?:| Bo tak czytam i czytam, i wyczytac TU tego nie moge:/

ZEGNAM i ZYCZE POWODZENiA!!!

"ŻEGNAMY,ŻEGNAMY I ZDROWKA ZYCZYMY" :-)

Rada na przyszlosc: Jesli bedziesz zabierac glos na jakims innym forum,to pamietaj,ze forum sluzy do wyrazania opinii przez ROZNYCH ludzi...I nie zawsze te opinie musza byc zgodne z tym co Ci sie podoba..wtedy uzywa sie argumentow,ktorymi MOZNA obalic opninie,ktora Ci sie nie podoba/nie pasuje..ale strzelenie focha to zaden argument:/

To chyba zbawienny wpływ Świąt??

Asica staje w mojej obronie :)

Nie przejmuj się Asiu, ja ten post olałem.

Nie wiem o co jej chodzi, nie chce mi się dociekać.

Asica

20.12.2006 10:53

Odpowiedz

O 09:00, dnia 2006-12-20 Zoisyte napisał(-a):

To chyba zbawienny wpływ Świąt??

Asica staje w mojej obronie :)

O ludzie... :| Żaden wplyw swiat :/ Wydaje mi sie,ze raczej zawsze staje po stronie nieslusznie oskarzanych/atakowanych :> A poza tym nie lubie zachowania typu "strzelam focha i ide sobie"/"zegnajcie".. jak dla mnie gowniarstwem,tchorzostwem i brakiem argumentacji to smierdzi ;>

Nie wiem o co jej chodzi, nie chce mi się dociekać.

Tez nie wiem o co chodzi tej Kobiecie,a ze mam troszke czasu to sobie podociekam ;-)