Ziarnica.pl
← Wróć do działu Hyde Park
Hyde Park

szatanska choroba :))

Autor: aniura • 27.11.2006 12:22 • 3 odpowiedzi

aniura

27.11.2006 12:22

Odpowiedz

Witam!! Mam 19 lat . Tez jestem ofiara tej nieszczesnej choroby W tej chwili jestem po 6 cyklach i czeka mnie badanie scytygraficzne czy jakos tak:) a pozniej najprawdopodobniej radioterapia Mam juz dosc,ale odrastaja mi juz wlosy tylko ciekawe czy beda mialy szanse urosnac przy tej radioterapii jesli ktos wie niech napisze :)Fajnie ze jest taka strona jak ziarnica.pl bo w zasadzie to byla pierwsza strona jaka odwiedzilam kiedy dowiedzialam sie w oczekiwaniu na wynik pobranego wezla ze to moze byc ziarnica Przeczytalam chyba wszystko na tej strony i przynajmniej wiedzialam na czym stoje.Dzieki ze jestescie i jesli ja moge jakos pomoc to bardzo chetnie.Pozdrawiam i caluje :*

AniaBe

28.11.2006 19:25

Odpowiedz

O 13:22, dnia 2006-11-27 aniura napisał(-a):

a pozniej najprawdopodobniej radioterapia Mam juz dosc,ale odrastaja mi juz wlosy tylko ciekawe czy beda mialy szanse urosnac przy tej radioterapii jesli ktos wie niech napisze :)

Mi niestety po radioterapi szyi (miałam naświetlane węzły do wysokości szczęki) wypadły odrastające po chemii włosy mniej więcej do połowy ucha. Ale tylko na jakiś czas. Po około trzech miesiącach znowu urosły, także nawet jeśli spotka Cię to samo (nie wiem co będziesz miała naświetlane, tzn. gdzie pierwotnie umiejscowiona była choroba)... nic się nie martw:)Pozdrawiam!

Karkurt

28.11.2006 19:53

Odpowiedz

Mam juz dosc,ale odrastaja mi juz wlosy tylko ciekawe czy beda mialy szanse urosnac przy tej radioterapii jesli ktos wie niech napisze :)

Miałem naświetlane węzły pachowe w 2000r silną dawką i do tej pory mi włosy nie rosną . Myślę że istnieje możliwość że wyniszczy włosy ale tylko w miejscu naświetlania .

aniuura19

29.11.2006 13:20

Odpowiedz

O 20:25, dnia 2006-11-28 AniaBe napisał(-a):

a pozniej najprawdopodobniej radioterapia Mam juz dosc,ale odrastaja mi juz wlosy tylko ciekawe czy beda mialy szanse urosnac przy tej radioterapii jesli ktos wie niech napisze :)

Mi niestety po radioterapi szyi (miałam naświetlane węzły do wysokości szczęki) wypadły odrastające po chemii włosy mniej więcej do połowy ucha. Ale tylko na jakiś czas. Po około trzech miesiącach znowu urosły, także nawet jeśli spotka Cię to samo (nie wiem co będziesz miała naświetlane, tzn. gdzie pierwotnie umiejscowiona była choroba)... nic się nie martw:)Pozdrawiam!

Ja bede miala naswietlana klatke piersiowa tzn jakis punk na klatce bo tam mam tego guzka .no nic trzeba to przetrwac ale marze o tym zeby miec juz swoje dlugie wlosy bo peruka mnie juz mnie denerwuje:) dziekuje za odpowiedz zycze mase zdrowka papappapa:***********