Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

malowanie wlosów

Autor: Edyta • 25.11.2006 22:41 • 13 odpowiedzi

Edyta

25.11.2006 22:41

Odpowiedz

Witam!ja mam pytanie do dziewczyn?a wiec chcialabym sie dowiedziec po jaki czasie od wyleczenia robilyscie cos z wlosami chodzi mi o maloanie,lub balejage!bo mi juz sie nudzi mój naturalny kolor i chce mi sie zmiany!pozdrawiam

Teresa

26.11.2006 11:15

Odpowiedz

O 23:41, dnia 2006-11-25 Edyta napisał(-a):

Witam!ja mam pytanie do dziewczyn?a wiec chcialabym sie dowiedziec po jaki czasie od wyleczenia robilyscie cos z wlosami chodzi mi o maloanie,lub balejage!bo mi juz sie nudzi mój naturalny kolor i chce mi sie zmiany!pozdrawiam

Jak tylko odrosły

Edyta

26.11.2006 11:43

Odpowiedz

O 12:15, dnia 2006-11-26 Teresa napisał(-a):

Jak tylko odrosły

Edyta

26.11.2006 11:45

Odpowiedz

O 12:43, dnia 2006-11-26 Edyta napisał(-a):

O 12:15, dnia 2006-11-26 Teresa napisał(-a):

Jak tylko odrosły

joanna

26.11.2006 17:32

Odpowiedz

7 marca ostatnie naświetlanko. Jeszcze tego samego dnia maszynka, co by pozbyć sie resztki "starych" włosów. Okazało się, że w międzyczasie już mam nowe włosy. Ostatnia sobota kwietnia weselisko kuzyna, na którym miałm już całkiem nowe, swieżo pofarbowane włosy. Tyle, że ja nie zrobiłam tego z nudów, ale przez to, że w przeciągu tych kilku miesięcy leczenia prawie osiwiałam

Edyta

26.11.2006 18:47

Odpowiedz

O 18:32, dnia 2006-11-26 joanna napisał(-a):

7 marca ostatnie naświetlanko. Jeszcze tego samego dnia maszynka, co by pozbyć sie resztki "starych" włosów. Okazało się, że w międzyczasie już mam nowe włosy. Ostatnia sobota kwietnia weselisko kuzyna, na którym miałm już całkiem nowe, swieżo pofarbowane włosy. Tyle, że ja nie zrobiłam tego z nudów, ale przez to, że w przeciągu tych kilku miesięcy leczenia prawie osiwiałam

Witaj dziekuje za wiadomosc sciskam i pozdrawiam pa

Carinka

26.11.2006 21:13

Odpowiedz
A ja w lipcu przyjęłam ostatnią chemię(i wtedy już zaczęły mi włoski odrastać) we wrześniu miałam radio i czuprynkę już fajną a na jesieni pierwsze pasemka :D i to spora zmiana bo z naturalnych brązowych na blond :D

Edyta

27.11.2006 12:18

Odpowiedz

O 22:13, dnia 2006-11-26 Carinka napisał(-a):

A ja w lipcu przyjęłam ostatnią chemię(i wtedy już zaczęły mi włoski odrastać) we wrześniu miałam radio i czuprynkę już fajną a na jesieni pierwsze pasemka :D i to spora zmiana bo z naturalnych brązowych na blond :D

Dziekuje Wam kobietki za wiadomosc?ja tez mam po odrosnieciu wlosków braz i maza mi sie pasemka blond ,ale nie dlugo sobie zrobie buziaki pa

elmax

19.12.2006 21:30

Odpowiedz

jak tylko odrosły-hi,hi-były krecone i krótkie jak u murzyna(nie jestem rasistką), próbowałam farbować także po 1 cyklu BEACOPP ale po rozrobieniu farby zanim ją nałożyłam -włosy poszyły na spacer a farba do kibelka

Asica

20.12.2006 02:13

Odpowiedz

a wiec chcialabym sie dowiedziec po jaki czasie od wyleczenia robilyscie cos z wlosami chodzi mi o maloanie,lub balejage!

U mnie bylo to jakies 2 m-ce od ostatniego naswietlania..moze troszke dlugo,ale to przez slabosc do mojej zarabistej perueczki, z ktora ciezko bylo mi sie rozstac ;) no i zapewne z wrodzonej niecheci do mycia i czesania wlosow ;)

Chce jednak w tym watku poruszyc rowniez inny temacik zwiazany z wloskami..mianowicie chodzi mi o zabieg fryzjerski zwany przedluzaniem/zageszczaniem wlosow..z tego co sie dowiadywalam,na kursach przedluzania/zageszczania laski-fryzjerki maja wykladane na teorii,ze osobom po chemioterapii owszem mozna takie zabiegi stosowac,ale dopiero 2lata po zakonczonym leczeniu

ola

20.12.2006 13:19

Odpowiedz

O 03:13, dnia 2006-12-20 Asica napisał(-a):

a wiec chcialabym sie dowiedziec po jaki czasie od wyleczenia robilyscie cos z wlosami chodzi mi o maloanie,lub balejage!

U mnie bylo to jakies 2 m-ce od ostatniego naswietlania..moze troszke dlugo,ale to przez slabosc do mojej zarabistej perueczki, z ktora ciezko bylo mi sie rozstac ;) no i zapewne z wrodzonej niecheci do mycia i czesania wlosow ;)

Chce jednak w tym watku poruszyc rowniez inny temacik zwiazany z wloskami..mianowicie chodzi mi o zabieg fryzjerski zwany przedluzaniem/zageszczaniem wlosow..z tego co sie dowiadywalam,na kursach przedluzania/zageszczania laski-fryzjerki maja wykladane na teorii,ze osobom po chemioterapii owszem mozna takie zabiegi stosowac,ale dopiero 2lata po zakonczonym leczeniu

joanna

20.12.2006 14:27

Odpowiedz

Olu, krótkie włosy też mają sporo uroku. Trzymaj się ciepło.

Asica

22.12.2006 00:39

Odpowiedz

O 14:19, dnia 2006-12-20 ola napisał(-a):

Kurcze,to strasznie mnie zesmuciłas teraz.<...>kurcze ciagle planowalam,ze jak odrosna do dlugosci takiej,ze bedzie mozna je przedluzyc od razu to zrobie.Czyli bede musiala w takim razie "troche" poczekac.

Nie smutaj :) nawet nie obejrzysz sie kiedy minie roczek i 3m-ce, i bedziesz mogla zaszalec przedluzajac wloski :)

Pozdrawiam!

Pozdrawiam i zdrowka zycze :)

Ewolak

22.12.2006 18:11

Odpowiedz

Olu, krótkie włosy też mają sporo uroku. Trzymaj się ciepło.

Podpisuje sie pod tym postem. Ja znalazłam w ten sposób jedna dobrą strone tej choroby. Okazało się, że króciutkie włosy bardzo mi pasuję i dobrze się w nich czuję. Nawet nie chce farbować. Mój mąż stwierdził,że wyglądam bardzo seksownie i nabrałam więcej pewności siebie. Może kiedyś to zmienię, bo wiadomo kobieta zmienną jest, ale na chwile obecna nie martwiłabym się na Twoim miejscu.

pozdrawiam.