Ziarnica.pl
← Wróć do działu Hyde Park
Hyde Park

I zjazd osób wyleczonych i w trakcie choroby nowotworowej

Autor: Binka • 25.11.2006 16:55 • 9 odpowiedzi

Binka

25.11.2006 16:55

Odpowiedz
Witam!
Chciałam podzielić się z wami pewną informacją.Tydzień temu w niedzielę 19 listopada byłam w Łodzi na I zjeździe osób wyleczonych i w trakcie choroby nowotworowej.Była to impreza zorganizowana przez fundację krwinka.Występowały znane osoby ze świata telewizji i filmu (min.Joanna Liszowska,Bartosz Opania).Było tam bardzo miło,a zrobiło się jeszcze milej gdy zobaczyłam tak dużą ilość osób zdrowych,którzy wygrali tę trudna walkę.W przyszłym roku kolejny zjazd,a ja mam nadzieje że grono osób wyleczonych będzie się powiększało :-) pozdrawiam

Teresa

26.11.2006 11:17

Odpowiedz

O 17:55, dnia 2006-11-25 Binka napisał(-a):

Witam!

Skoda ze o tym nie wiedziałam,a gdzie to było na hematologii w Koperniku?

Madziula

26.11.2006 16:26

Odpowiedz

Witam!

Chciałam podzielić się z wami pewną informacją.Tydzień temu w niedzielę 19 listopada byłam w Łodzi na I zjeździe osób wyleczonych i w trakcie choroby nowotworowej.Była to impreza zorganizowana przez fundację krwinka.Występowały znane osoby ze świata telewizji i filmu (min.Joanna Liszowska,Bartosz Opania).Było tam bardzo miło,a zrobiło się jeszcze milej gdy zobaczyłam tak dużą ilość osób zdrowych,którzy wygrali tę trudna walkę.W przyszłym roku kolejny zjazd,a ja mam nadzieje że grono osób wyleczonych będzie się powiększało :-) pozdrawiam

tekst

Binka

26.11.2006 16:47

Odpowiedz

O 12:17, dnia 2006-11-26 Teresa napisał(-a):

Witam!

Skoda ze o tym nie wiedziałam,a gdzie to było na hematologii w Koperniku?

Hej!Było to w sali konferencyjnej przy ulicy Kilińskiego w hotelu centrum.

Binka

26.11.2006 16:48

Odpowiedz

O 17:26, dnia 2006-11-26 Madziula napisał(-a):

Witam!

tekst

Carinka

26.11.2006 21:09

Odpowiedz

Ojoj to trzeba było napisać wcześniej to pewnie więcej by nas się wybrało :D ale cóż jest szansa za rok :D i oby do zobaczenia.

Binka

26.10.2007 13:08

Odpowiedz
Hey :)
W tą niedzielę tj.28 października w Łodzi w Teatrze Powszechnym odbędzie sie drugi zjazd osób wyleczonych lub w trakcie choroby nowotworowej.Podobne jak rok temu mają byś spotkania z aktorami,koncert,wspólne rozmowy itp.Wczoraj dostałam zaproszenie :) Ciekawa jestem czy ktoś z Was też tam bedzie? pozdr :)

gabi

28.10.2007 12:00

Odpowiedz

Cześć. Skąd dostałaś zaproszenie? Ja jestem po autoprzeszczepie szpiku. Leżałam na Hematologii w Koperniku w Łodzi. Gdybym wiedziała o takim spotkaniu też wzięłabym w nim udział. Pozdrawiam.

Binka

29.10.2007 13:16

Odpowiedz

O 13:00, dnia 2007-10-28 gabi napisał(-a):

Cześć. Skąd dostałaś zaproszenie? Ja jestem po autoprzeszczepie szpiku. Leżałam na Hematologii w Koperniku w Łodzi. Gdybym wiedziała o takim spotkaniu też wzięłabym w nim udział. Pozdrawiam.

Zaproszenie podobnie jak rok temu przysłali mi pocztą :)Buźka :*)

Binka

26.10.2008 10:06

Odpowiedz
Cześć :)

Zgodnie z tradycją dziś o godzinie 16 w Łodzi,w Teatrze Powszechnym odbędzie się już III zjazd pacjentów wyleczonych lub w trakcie choroby nowotworowej.Impreza składa się z kilku częsci:prezentacje multimedialne,spotkanie z artystamimi,rozmowy z lekarzami,pielęgniarkami,znajomymi ze szpitalnej sali i poczęstunek..

Co i jak było napisze po powrocie..
Trzymajcie się cieplutko :*)

Binka ;-)