Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

mam pytanie?

Autor: Edyta • 08.11.2006 20:50 • 5 odpowiedzi

Edyta

08.11.2006 20:50

Odpowiedz

Witajcie!mam pytanie moja kolezanka od trzech lat ma na szyi mala kuleczke byla u lekarza i powiedzial zeby sprawdzala co jakis czas czy sie nie powieksza!a teraz niedawni zauwazyla druga kuleczke jest w niepewnesci bo nie wie co ma robic ja ja prosze zeby szla do lekarza a ona sie boi czy ktos z was mial taka sytuacje.Pozdrawiam

dzidka

08.11.2006 21:05

Odpowiedz
.."jest w niepewnesci bo nie wie co ma robic"....

I będzie "w niepeności" dopóki nie pójdzie do lekarza!!!!
A czas nie działa na jej korzyść!!!!!!

carinka

08.11.2006 21:06

Odpowiedz
Każdą niepokojącą zmianę warto skonsultować z lekarzem...... jeśli chodzi o ową "kuleczkę" to niestety ciężko mi powiedzieć cokolwiek bo nic o niej nie napisałaś: gdzie jest ,jakiej wielkości czy boli itp.Proponuje bardziej precyzować swoje wypowiedzi to dużo ułatwia ;) .Pozdrawiam

Edyta

08.11.2006 21:10

Odpowiedz

O 22:06, dnia 2006-11-08 carinka napisał(-a):

Każdą niepokojącą zmianę warto skonsultować z lekarzem...... jeśli chodzi o ową "kuleczkę" to niestety ciężko mi powiedzieć cokolwiek bo nic o niej nie napisałaś: gdzie jest ,jakiej wielkości czy boli itp.Proponuje bardziej precyzować swoje wypowiedzi to dużo ułatwia ;) .Pozdrawiam

Ma ta kuleczki na szyi ta jedna od 3 lat a druga pojawila sie teraz nie dawno,nie boli ja nic ,ma czasami poty w nocy ale jest tez troszke przeziebiona :najlepsze wyjcie to bedzie wizyta u lekarza musze ja zaciagnac z góry dziekuje pa

Edyta

08.11.2006 21:12

Odpowiedz

O 22:10, dnia 2006-11-08 Edyta napisał(-a):

O 22:06, dnia 2006-11-08 carinka napisał(-a):

Ma ta kuleczki na szyi ta jedna od 3 lat a druga pojawila sie teraz nie dawno,nie boli ja nic ,ma czasami poty w nocy ale jest tez troszke przeziebiona :najlepsze wyjcie to bedzie wizyta u lekarza musze ja zaciagnac z góry dziekuje pa

Zapomnialam jeszcze dodac kuleczki sa male jak groszki ale da sie wyczuc

Carinka

08.11.2006 21:18

Odpowiedz

Na moje oko nie jest to bardzo niepokojace skoro jedna z nich już jest 3 lata.....mnie to wygląda na jakiegoś tłuszczaka lub coś w tym guście ale nawet taką zmianę trzeba konsultować więc koleżankę za ucho i szybko do lekarza nie ma co zwlekać.