EMA
28.10.2006 21:55
Może będzie to mały off topic ale musze napisać tutaj bo widze ze wasza stronka jest bardzo popularna... moja mama ma białaczke ostrą szpikową typu M0 - mam pytanie do wszystkich znających ośrodki w poznaniu, co jest lepsze:
Szpital na Szkolnej
czy na Szpitalnej/Szamarzewskiego?
A może polecicie inny ośrodek w kraju? Niestety Katowice odpadaja bo nie ma miejsc... Pytanie kieruje do wszystkich leczacych sie na oddzialach hematologii. Niewazne czy to ziarnica, bialaczka, chloniak... Chodzi mi ogolnie o stosunek lekarzy do pacjenta, skuteczne leczenie... itp
Będe wdzięczna za wszelkie spostrzeżenia dotyczące leczenia nowotworow krwi w stolicy wielkopolski.
W zasadzie to i białaczka i ziarnica jest chorobą hematologiczna wiec mysle ze wielkiego off-top'a jednak nie zrobilam. Niestety stwierdzam ze nie ma zadnego forum o bialaczkach ktore by dorownywalo waszemu... oczywiscie bardzo fajnie ze macie taka popularnosc tylko chorzy na bialaczki nie maja gdzie znalezc pomocy... co prawda jest forum www.leukemia.mastineum.pl ale tam na odpowiedz próżno czekać bo poprostu jest za malo uzytkownikow. Fajnie by bylo gdyby wasza stronę rozszerzyc i zrobic ogolna strone o nowotworach krwi. Co Wy na to?
pozdro