Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Błagam o pomoc

Autor: Doda_ • 25.10.2006 07:05 • 6 odpowiedzi

Doda_

25.10.2006 07:05

Odpowiedz
Wiatm..zwracam się do Was z ogromną prośbą o pomoc..
Więc kilka dni temu dowiedziałam się, że mija młodsza siostra jest chora na ziarnice. Zapewniała mnie, że chodzi na redioterapie..ale ja jestem w zupełnej kropce, bo nic nie wiem o tej chorobie, nie wiem jak ją leczyć, do kogo się zgłościć..:( bardzo się boje, nie wiem czy to poważna choroba, a siostra nie chce nic mówić rodzicom..mówi, że to nic poważnego. Nie jestem pewna czy nie bagatelizuje..
Bardzo prosze o udzielenie mi informacji do jakiego lekarza mam się z nią udać, może ktoś z Państwa zna mógłby dac mi kontakt do jakiegoś lekarza w Krakowie, który się zajmuje leczeniem ziarnicy..błagam o jaką kolwiek pomoc

Teresa

25.10.2006 08:06

Odpowiedz

O 09:05, dnia 2006-10-25 Doda_ napisał(-a):

Do onkologa albo hematologa(onkolog jest bez skierowania),ale skoro juz ma radioterapię,to i ma jakiegos lekarza

Doda_

26.10.2006 13:20

Odpowiedz

O 10:06, dnia 2006-10-25 Teresa napisał(-a):

Do onkologa albo hematologa(onkolog jest bez skierowania),ale skoro juz ma radioterapię,to i ma jakiegos lekarza

nie jestem pewna czy to radioterapia wiem tylko jakieś naświetlanie węzłów..

Beata

28.10.2006 20:18

Odpowiedz

Do onkologa albo hematologa, ale jesli już chodzi na radioterapię to napewno ma lekarza i miejmy nadzieję że to pierwszy jeden z najłagodniejszych stopni ziarnicy przy kórym stosuje się radioterapię i na tym może skończyć się leczenie.

radek

28.10.2006 21:29

Odpowiedz

Więc kilka dni temu dowiedziałam się, że mija młodsza siostra jest chora na ziarnice. Zapewniała mnie, że chodzi na redioterapie..ale ja jestem w zupełnej kropce, bo nic nie wiem o tej chorobie, nie wiem jak ją leczyć, do kogo się zgłościć..:( bardzo się boje, nie wiem czy to poważna choroba, a siostra nie chce nic mówić rodzicom..mówi, że to nic poważnego. Nie jestem pewna czy nie bagatelizuje..

Bardzo prosze o udzielenie mi informacji do jakiego lekarza mam się z nią udać, może ktoś z Państwa zna mógłby dac mi kontakt do jakiegoś lekarza w Krakowie, który się zajmuje leczeniem ziarnicy..błagam o jaką kolwiek pomoc

Zoisyte

30.10.2006 09:57

Odpowiedz

baldi

30.10.2006 15:38

Odpowiedz

O 10:57, dnia 2006-10-30 Zoisyte napisał(-a):

kilka dni temu dowiedziałam się, że mija młodsza siostra jest chora na ziarnice.

Siostra Dody nie ma zdiagnozowanej ZZ.

i komu wierzyc? :/