Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Wspomnienie...

Autor: Gosia • 08.10.2006 19:13 • 14 odpowiedzi

Gosia

08.10.2006 19:13

Odpowiedz

Jutro jest I rocznica śmierci Heli..Już rok minął odkąd odeszła..a ja mam dalej wyrzuty sumienia, że zrobiłam dla niej za mało. Wspomnijcie ją w swoich sercach, bo warto pamiętać o kochanych i niezapomnianych osobach.. Choć odeszła - żyje w sercach tych, którzy ją znali, bo nie da sie jej zapomnieć. Jej entuzjazmu i chęci życia "żywi" mogli jej tylko zazdrościć..Żal jest ten sam jak rok temu, smutek ten sam, łzy tak samo smakują.. I ta sama myśl - jak rok temu - przychodzi mi do głowy, jak stoję nad jej grobem i patrzę na uśmiechnięte zdjecie - dlaczego??

fantomasz

09.10.2006 00:31

Odpowiedz

O 21:13, dnia 2006-10-08 Gosia napisał(-a):

Jutro jest I rocznica śmierci Heli..Już rok minął odkąd odeszła..a ja mam dalej wyrzuty sumienia, że zrobiłam dla niej za mało. Wspomnijcie ją w swoich sercach, bo warto pamiętać o kochanych i niezapomnianych osobach.. Choć odeszła - żyje w sercach tych, którzy ją znali, bo nie da sie jej zapomnieć. Jej entuzjazmu i chęci życia "żywi" mogli jej tylko zazdrościć..Żal jest ten sam jak rok temu, smutek ten sam, łzy tak samo smakują.. I ta sama myśl - jak rok temu - przychodzi mi do głowy, jak stoję nad jej grobem i patrzę na uśmiechnięte zdjecie - dlaczego??

[']

121277

09.10.2006 05:55

Odpowiedz

Nie mogę być tam, w Knurowie, więc tu wirtualnie i w moim sercu jak codzień... [']

Ewa

09.10.2006 05:59

Odpowiedz

Jutro jest I rocznica śmierci Heli..Już rok minął odkąd odeszła..

[*]

Zoisyte

09.10.2006 06:36

Odpowiedz

[*]

Ech...smutna ta rocznica...

Teresa

09.10.2006 08:10

Odpowiedz

[*][*][*] Pamietam

Asica

09.10.2006 19:02

Odpowiedz

"....ale przyjdzie

i powiem jej że kocham

cóż innego można rzec

śmierci."

<

W.Łysiak "Ostatnia kohorta"

Carinka

09.10.2006 20:22

Odpowiedz
"Nie ten godzien pamięci, kto gnębił, kto zdzierał,
Nie ten, kto łzy wyciskał, lecz kto je ucierał"

(Ignacy Krasicki)

[*]

Nika

09.10.2006 20:41

Odpowiedz

Śmierć jest tylko granicą, którą każdy musi przejść na drodze do wieczności... Prośmy dla Helki o wieczną szczęśliwość, w pierszą rocznicę narodzin dla Nieba [*]

danka

10.10.2006 21:14

Odpowiedz

Znałam Helę z innego forum, ale dopiero tutaj poznałam całą Jej historię. I czasami wracam do Jej pamiętnika...

Dla Ciebie Helu (*)

O 23:26, dnia 2006-10-09 ewu napisał(-a):

[']

Joaśka Ż.

11.10.2006 21:15

Odpowiedz

[i]

aniarg

13.10.2006 13:41

Odpowiedz

Jutro jest I rocznica śmierci Heli..

Who's to say where the wind will take you

who's to know what it is will break you

who's to know when the time has come around

don't want to see you cry

I know that this is not goodbye...

(Kite - U2)