Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: pewnie to meczace ale odpiszcie prosze
Komentujesz wpis użytkownika
Zoisyte
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 08:02, dnia 2006-10-08 Zoisyte napisał(-a): > > O 19:20, dnia 2006-10-07 Damian napisał(-a): > > Witam wszystkich. Przepraszam za moje pytania pewnie juz macie ich doś ale jesli znajdzie sie osoba która mi odpowie będzie mi miło. > > Zaczeło się ze w lipcu wystąpiło u mnie uczucie kluchy w gardle.Byłem u laryndgologa który stwierdził po badaniu kamerą ze nic tam nie ma. Wspomnę ze mój węzeł podżuchwowy po prawej stronie czesto sie powiekszał i zmniejszał tłumaczyłem to zepsutymi zębami. Po wyrwaniu węzełek się zmniejszył ale nadal go czuję i jest troszkę powiekszony od pewnego czasu. Laryngolog mówieł ze czasami tak jest. > > Od jakichś dwóch tygodni szybciej się męczę, raz po raz zaswędzi mnie noga ręka ucho szyja brzuch, mam takie krótkie impulsywne bóle mięsni szczególnie kończyn.Węzełek pod żuchwą wciąż jest troszkję powiększony. Proszę podpowiedzcie jakie zrobic badania zeby wykluczyc ZZ. I jesli mozecie czy to mogą byc objawy. > > Dziekuje za cierpliwośc > > Pozdrawiam wszystkich GG:2823255 > ZZ wykluczone. Następny proszę :)
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź