Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: objawy zz ale wyniki badań krwi dobre?
Komentujesz wpis użytkownika
Magda
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 10:15, dnia 2006-08-27 Magda napisał(-a): > Moje wyniki krwi były zawsze dość dobre, biorąc pod uwagę, że jestem wegetarianką. Czasem miałam za mało żelaza, ale w morfologii nie było to widoczne. Byłam dawcą krwi, więc musiała być dobra gatunkowo, że mi nie podziękowali. Nie miałam nigdy potów nocnych, kaszlu, waga nie spadła sama - w listopadzie 2005 się odchudziłam dietą, a teraz w stresie to bym nawet powiedziała, że tyję. Swędzenie skóry to ja mam od lat, bo mam alergie kontaktowe na różne rzeczy, choć jakie to nie wiem, bo nigdy nie poszłam na testy do dermatologa (alergolog powykluczał testami "swoją działkę"). > Od paru lat czuję się tak jak opisałaś - czasem jak jakaś staruszka...mam bliskie kolezanki 30-40 letnie i one zawsze mają więcej energii...to przykre...no ale uznawałam, że tak już musi być, skoro lekarz rodzinny odsyła mnie "z kwitkiem", mówiąc, że to przeziębienie czy coś tam...Zgłaszałam od ponad roku dolegliwość nazwaną przeze mnie "glutem" w gardle...zostało to zbagatelizowane...a to uczucie przy przełykaniu mam non-stop... > No i na początku lipca wyskoczyły mi węzły, nagle, nawet nie wiedziałam, że są w tym miejscu...Znowu olewka ze strony lekarzy, poszłam prywatnie, zrobiłam prywatnie USG i potem już szybko trafiłam do szpitala, gdzie przeszlam nieudana biopsje wezla. Potem trafilam do CO w Warszawie no i tam diagnoza, ze to zz. We wtorek mam wizyte z onkologiem od zz. Czekam jak na szpilkach i nastawiam sie bojowo do leczenia. Jestem silna, ale czuje sie przerazona...nigdy sie tak nie czulam... > Radze Ci zrobic prywatnie USG i miec swiety spokoj, bo batalie z lekarzami pierwszego kontaktu tylko nerwy psuja!! A wyniki krwi to naprawde nic nie musza wykazac...Wogole teraz juz widze jaka ta zz jest podstepna!!! > Zycze Ci zdrowia i szybkiej diagnozy, byle by nie byla to zz!!!!!!!
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź