Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: objawy zz ale wyniki badań krwi dobre?
Komentujesz wpis użytkownika
angel
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 10:10, dnia 2006-08-27 angel napisał(-a): > > O 23:19, dnia 2006-08-26 renii napisał( > Czy możliwe jest więc bym była chora na zz? > > Co o tym myślicie? Może ktoś z Was był w podobnej sytuacji? > Reni > mysle ,ze na tej stronie kazdy byl lub ma kogos kto borykal sie z tymi problemami. > wiemy jakie uciazliwe i nieprzyjemne jest bieganie od lekarza do lekarza,ktorzy zazwyczaj z gory zaklada,widzac osobe mloda,wygladajaca jak okaz zdrowia,ze nic powaznego u ciebie sie nie dzieje. > bardzo dobrze,ze nie lekcewazysz objawow.niestety ziarnica jest taka wlasnie choroba,ktora moze sie podszyc pod objawy chorob tj.angina,grypa,jakies bole. > lekarze pierwszego kontaktu patrza na te wyniczki,zapisuja antybiotyk na gardelko,masc i p.bolowe na bol pod lopatka. > tak bylo i w moim przypadku.wezel wyszedl na szyi tez antybiotyk.ob mi podskoczylo.i dopiero wtedy machina ruszyla,bo cos nie tak. > jezeli chcesz znac moje zdanie(sama tez czerpie rady na na forum)to rob to usg prywatnie,poswiec to pare zlotych ,bo to najszybsza droga do diagnozy. > szkoda czasu. pytasz czy mozliwe-wszystko jest mozliwe,nawet to niemozliwe staje sie mozliwe. > pobierali mi wezel a jeszcze mowili-dziwczyno kto ci taka chorobe wymyslil? > jak nie lezysz i sie nie ruszasz to dla nich zdrowa jestes. > zrob to badanie i wyklucz to chorobsko. > pozdrawiam
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź