CZESC WAM .!!!!OD WCZORAJ MNIE ROZNOSI.ODEBRALAM WYNIK TK. I W OD RAZU W TE PEDY DO LEKARZA.
PISALAM WAM,ZE MOJ PROWADZACY SIE ZMIENIL<
pierwszy chcial,ten nie chcial dac radio<
teraz mi nic sensownego nie chcial powiedziec,dal na krew,bo mu przypomnialam.
czytajac wynik tk (a jest o wiele wiecej widac,bo juz tylko bylo widoczne w srodpiersiu 1cm na poprzednim)to tylko powiedzial,ze to masy resztkowe.
kaze dzwonic do bydgoszczy o przyspieszenie PET.
JA SIE PYTAM CZY TE KONOWALY NIE WIEDZA ZE TAKIE SKIEROWANIE SIE DAJE SZYBCIEJ.SKORO TAM TAK DLUGO TRZEBA CZEKAC!!!CZY ONI NIE ROZUMIEJA ZE TU CHODZI O ZYCIE!!???
DZIS DZWONILAM DO BYDGOSZCZY ALE GLOWNEGO NIE BYLO...
CO MAM ROBIC?CZY UPIERAC SIE I NALEGAC O NASWIETLANIA?
JAK MI SIE NIE DA PRZYSPIESZYC PETA.BOJE SIE.
MOJE TK TYLE POKAZALO.CZY U WAS TEZ TAK NA KONIEC POKAZALO?
jamy oplucnowe wolne.pluca prawidlowo powietrzne,bez zageszczen miazszowych,natomiast podoplucnowo w seg.6 prawym(skan20c)widoczny poj guzek 5mm-(w przebiegu choroby zasadniczej?).we wlocie klatki piers.,w dolach pachowych i wnekach nie widac patologicznych wezlow chlonnych.retrokawalnie ku przodowi od rozwidlenia tchawicy trzy wezly chlonne,dwa o wiel. ponizej 1cm,trzeci 14mm.nie mozna wykluczyc poj.wezla do 1cm w srodpiersiu tylnym,ponizej rozwidl.tchawicy. zamostkowo,w tkancetluszczowej srodpiersia przedniego resztkowa masa 10na8cm.
cholera-sporo tego!
watroba na 2cm wystaje spod luku zebrowego,jednorodna bez cholestazy,normodencyjna.sledziona powiekszona,w przekroju poprz.10na8,bez zmian ogniskowych.
prawidlowy obraz trzustki,nerek,pecherzyka zolciowego.patolog. wezlow za i wewnatrzotrzewnowo oraz w miednicy malej i dolach pachwinowych nie widac.
CO WY NA TO? ONI DAJA RADIO NA KAZDY WEZEL,?BO SIE JESZCZE NIE ORIETUJE///ASICA LADNE ZDJECIA,TEZ CHCE TAM SIE ZNALEZC!!!