Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Czy ktoś z "ozdrowieńców" był w sanatorium?

Autor: Agnieszka • 04.08.2006 18:00 • 4 odpowiedzi

Agnieszka

04.08.2006 18:00

Odpowiedz

Chciałabym się dowiedzieć, czy ktoś z Was był po remisji choroby w jakimś sanatorium? Jeśli tak, to gdzie. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Vani

17.08.2006 16:45

Odpowiedz

Tez wlasnie slyszalam ze oni chorych wysylaja do sanatorium.chcialam sie sie zapytac czy ktos z was wie cos na ten temat???

Teresa

17.08.2006 20:19

Odpowiedz

O 20:00, dnia 2006-08-04 Agnieszka napisał(-a):

Chciałabym się dowiedzieć, czy ktoś z Was był po remisji choroby w jakimś sanatorium? Jeśli tak, to gdzie. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Ja nigdy nie byłam w sanatorium i nigdy zaden lekarz mi tego nie proponował.Owszem jazdziłam sobie na tzw.turnusy rehabilitacyjne(płatne),bez zadnych zabiegow....zawsze byłam nad morzem.

fantomasz

17.08.2006 21:57

Odpowiedz

O 20:00, dnia 2006-08-04 Agnieszka napisał(-a):

Na czasie nie jestem , ale interesujac sie tematem wczesniej wyczytałem ze Ci z ZZ do senatorium dopiero od 5 lat po leczeniu, starac sie mogą o takie swiadczenia...

A nawet i na forum było cos i o tym , ale przegladarki nie ma :>

to Baldi juz by sie załapał ;)

baldi

20.08.2006 22:40

Odpowiedz

O 23:57, dnia 2006-08-17 fantomasz napisał(-a):

Na czasie nie jestem , ale interesujac sie tematem wczesniej wyczytałem ze Ci z ZZ do senatorium dopiero od 5 lat po leczeniu, starac sie mogą o takie swiadczenia...

to Baldi juz by sie załapał ;)

;)

mi zaproponowano sanatorium w pierwszym roku po przeszczepie (ja za friko, a opiekun za polowe ceny). ale nie zdecydowalem sie tam jechac, bo uwazalem [ba! nawet teraz tak uwazam :)], ze do sanatorium to starzy ludzie jezdza/powinni jezdzic.

ja sie w koncu czuje coraz lepiej (tia, SZESC LAT MINELO), wiec mysle, ze widok tylu schorowanych w jednym miejscu tylko pogorszylby moj stan ;)