Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

czy to może być ziarnica??

Autor: Judus88 • 24.05.2006 14:22 • 3 odpowiedzi

Judus88

24.05.2006 14:22

Odpowiedz

jestem młodą osobą bo mam dopiero 18 lat, (albo już)... parę miesięcy temu wyczułam pod lewą pachą mały guzek, czasem mnie bolał i to nawet mocno... ból nasila się i trwa do dzisiaj (a tabletki np. apap nie pomagają)... potem zaczeły się problemy z obojczykiem, kość obojczyka jest dziwinie powiększona i do tego boli a czasem nawet drętwieje... na szyji w okolicach węzłów chłonnych mam miejscami ból, do tego ostatnio często choruje, kaszle, mam także mdłości, zawroty głowy, schudłam w ciągu dwóch miesięcy dwa kg mimo tego że bardzo dużo jem (a jestem osobą dość szczupłą), towarzyszą mi także bóle stwawó kolanowych i łokciowych (chociaż lekarze stwierdzili że w tych stawowych to mam popsutą rzepkę i zniszczoną chrząstkę), ogólnie czuję się słaba, zmęczona... zlekcewarzyłam sobie parę miesięcy temu gdy pierwszy raz poczułam ból i ten guzek i nie poszłam do lekarza, jutro ide, nie wiem co mam robić, jesli ktoś mi moze cos na ten temat napisać to bardzo proszę...

dorta

24.05.2006 14:32

Odpowiedz

Nie ma co wyrokować co to jest poczekaj na wizyte,lekarz zleci badania,możę USg .To wtedy się dowiesz więcej.Ja miałam zz lecz węzły mnie nie bolały .Cierpliwości .Pozdrawiam.

Judus88

24.05.2006 14:45

Odpowiedz

O 16:32, dnia 2006-05-24 dorta napisał(-a):

Nie ma co wyrokować co to jest poczekaj na wizyte,lekarz zleci badania,możę USg .To wtedy się dowiesz więcej.Ja miałam zz lecz węzły mnie nie bolały .Cierpliwości .Pozdrawiam.

Judus88

24.05.2006 14:45

Odpowiedz

dzieki, no sie okaze co to jest jak pojde do lekarza :)