Czy majeczenie jest na codzień, cxy podczas. Snu?
Na codzień. Z resztą mąż prawie cały czas śpi, jest bardzo słaby.
Moim zdaniem, chce zwrócić na siebie uwagę, chce rozmawiać o wszystkim tylko nie o swojej chorobie.
Uciekło mi leżałem z takim starszym panem na klinice w 1987 r. on opowiadał nie stworzone rzeczy, gdy spytaliśmy rodziny odwiedzające tego pana czy tak było zaprzeczały robił im wtedy awantury, pozdrawiam
Dzięki. Opowiada o kablach, które ma w nogach. Nie pamięta czy jadł. No i oczywiście denerwuje się bardzo jak nie wiem o co chodzi. Początek choroby pod koniec maja 2017, tzn początek objawów. Te imaginacje od ok 1,5 miesiąca. Zaraz sama zwariuję od stresu.
Wczoraj był PET... Mąż rozbłysnął jak choinka... Węzły praktycznie wszystkie, śledziona, kości: kręgi, mostek, biodra...
Jeszcze nie przesądza to o wszystkim. Ważne jaka reakcja na leki. Przy tzw. IV stopniu są ośrodki, które dają Adcetris w połaczeniu z chemioterapią, na pewno Katowice. A gdzie macie swój ośrodek? Głowa wolna od zmian ?
Oczywiście decyzję o leczeniu podejmą lekarze, ale warto porozmawiać o opcjach, wielu tu pisze o tym, np. ( z pozdrowieniami ) Superkonkord
Pozdrawiam w pięknym dniu Wszystkich Świętych