Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Zaproszenie na warsztaty w Szczecinie

Autor: netoperkaaa • 16.10.2017 10:48 • 0 odpowiedzi

netoperkaaa

16.10.2017 10:48

Odpowiedz
Witajcie!
Nazywam się Natalia i 7 lat temu zdiagnozowano u mnie Ziarnicę Złośliwą.
Choroba była przełomowym momentem w moim życiu, co zrozumiałam znacznie później, kiedy wkroczyłam na ścieżkę rozwoju duchowego i osobistego w duchu tradycji polinezyjskiej. Jestem Licencjonowanym Praktykiem MA-URI® Polinezyjskiej Sztuki Uzdrawiania.
Od pewnego czasu przygotowuję Warsztaty dla osób chorych nowotworowo które mają pomóc w oswojeniu swojego strachu i zwątpienia spowodowanego chorobą.
Pomysł warsztatu "Rakfirmacja życia! - czyli zaufaj na nowo swojemu ciału" zrodził się we mnie już dawno. Warsztat pomaga w oswojeniu swojego strachu i zwątpienia spowodowanego chorobą nowotworową. Postaram się podzielić z uczestnikami swoim spojrzeniem na ciało jako uświęcone zwierciadło naszej świadomości.
Będziemy dużo się ruszać, medytować, rozmawiać i pracować ze swoimi przekonaniami dotyczącymi choroby nowotworowej.
Będziemy traktować nasze ciała z miłością, podążać za ich głosem, słuchać swojej wewnętrznej mądrości poprzez ruch i oddech.
Ważne jest, aby ubrać się komfortowo i na luzie, zabrać ze sobą wodę oraz wyposażyć się w otwarte serce i umysł :)
Warsztaty odbędą się w Szczecinie w szkole Jogi.
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to chętnie odpowiem na wiadomości mailowe.
Pozdrawiam Was kochane Ziarniaki.