Patka80
23.03.2017 17:36
Witam. Jestem tu nowa . Miesiąc temu zrobiłam wyniki krwi : Leukocyty norma do 10 , ja miałam 10,30 , limfocyty norma od 20 ja miałam 19,60, neutrofile norma do 7 , ja miałam 7,30. Wbiłam sobie białaczkę, zaczęły pojawiać mi się siniaki, byłam zmęczona itd. Od maja mam przewlekły duszach kaszel tzn miesiąc czasu występują kaszel a przez 3 msc go nie ma. Od dwóch tygodni znowu wrócił, poszłam do rodzinnego stwierdził że mam coś z migdałam i powinnam iść do laryngologa, dodam że powiększyła mi się węzły chłonne podzuchwa jeden nad ósemka i z kilka na szyi , są małe na moje oko około 6 mm. Laryngolog stwierdził że mam przewlekłe zapalenie migdałów , przepisał leki i kaszel przestał męczyć. Węzły dalej są a ja wynajduje kolejne..teraz mam pod kolanem dodatkowo trochę wyżej niż zgiecie obok ścięgna. Martwię się sprawdzam każdego czy ma takie same. Mam dość. Pomóżcie. Dodam że węzly mnie nie bolą, są ruchome ale w kształcie kulki i to mnie martwi najbardziej bo kuliste są przy chloniaku :( Mam narysowane kółko na kartce o wymiarach 1 CM i one są o wiele mniejsze mówię że max 6 mm. Ten podzuchwa mam już długo z dwa lata i on nie rośnie. Pomóżcie mi bo rodzina ze mną nie wytrzymuje , maja mnie dość. Ja ciągle płacze. Pięć razy dziennie i na wieczór mierzę gorączkę 36.6 , 36.8. Mam również zarumienię na pachwonie jakby żyłę wypukła.