Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Zarzio i jego działanie uboczne

Autor: Anna Kwiecien • 17.03.2017 09:28 • 3 odpowiedzi

Anna Kwiecien

17.03.2017 09:28

Odpowiedz
Czy ktoś z Państwa może podzielić się osobistymi spostrzeżeniami z brania zastrzyków Zarzio?
U mnie przez pierwsze trzy zastrzyki jestem bardzo senna cały dzień, a czwarty i piąty dzień to potworne bóle kręgosłupa, jakby się gotowały wszystkie kręgi, jest to taki ból że brak słow do opisu

nube

17.03.2017 21:29

Odpowiedz

tak to działa że mobilizuje szpik kostny - stąd te bóle. Ja odcziwałam bół w kręgosłupie i lędźwiach. nie był bardzo dokuczliwy i obeszło się bez leków przeciwbólowych. zastrzyków brałam po każdym wlewie min. 5. Reakcja organizmu jest indywidualna ale jak się b. źle czujesz to poproś o zmianę zarzio na coś innego.

Superkonkord

18.03.2017 11:27

Odpowiedz

Dokladnie tak jak pisze nube. Po chemii czulem sie zmeczony a po zastrzykach jakby mnie potracil autobus. Dasz rade!

Truskawka

19.03.2017 00:31

Odpowiedz

O 22:29, dnia 2017-03-17 nube napisał(-a):

tak to działa że mobilizuje szpik kostny - stąd te bóle. Ja odcziwałam bół w kręgosłupie i lędźwiach. nie był bardzo dokuczliwy i obeszło się bez leków przeciwbólowych. zastrzyków brałam po każdym wlewie min. 5. Reakcja organizmu jest indywidualna ale jak się b. źle czujesz to poproś o zmianę zarzio na coś innego.

Po pierwszym zastrzyku bolalo mnie straszliwie.Kregoslup i kosci. Myslalam, ze oszaleje. Kolejne dawki znoslam bez bolu i efekyow ubocznych.