Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

zdolnosc do pracy

Autor: konrad • 17.02.2017 08:49 • 3 odpowiedzi

konrad

17.02.2017 08:49

Odpowiedz

Jak wyglada pojscie po zdolnosc do pracy po tak dlugoej nieobecnosci po chorobie? Jakies badania? Wystarczy lekarz medycy pracy?

Janek

17.02.2017 13:13

Odpowiedz

O 09:49, dnia 2017-02-17 konrad napisał(-a):

Jak wyglada pojscie po zdolnosc do pracy po tak dlugoej nieobecnosci po chorobie? Jakies badania? Wystarczy lekarz medycy pracy?

Lekarz medycyn pracy wydaje zaświadczenie badania w zależności na jakie stanowisko u mnie była to tylko morfologi i badanie wzroku ze względu na charakter pracy.

konrad

17.02.2017 16:11

Odpowiedz

Lekarz medycyn pracy wydaje zaświadczenie badania w zależności na jakie stanowisko u mnie była to tylko morfologi i badanie wzroku ze względu na charakter pracy.

Janek , a wiesz moze jak to jest jak chce się skrócić swiadczenie rehabilitacyjne? Wiem ze mozna bez zadnych konsekwencji ale jak to wyglada?? Dostalem swiadczenie na rok, ale chce isc predzej do pracy.

Janek

17.02.2017 19:32

Odpowiedz

O 17:11, dnia 2017-02-17 konrad napisał(-a):

Janek , a wiesz moze jak to jest jak chce się skrócić swiadczenie rehabilitacyjne? Wiem ze mozna bez zadnych konsekwencji ale jak to wyglada?? Dostalem swiadczenie na rok, ale chce isc predzej do pracy.

Tego nie wiem, ale odradzałbym powrót do pracy przed zakończeniem świadczenia, chyba że jest to lekka praca bez stresu w co w dzisiejszych czasach nie wierzę, przerobiłem to na własnej skórze, byłem zmuszony po pół roku zwolnienia wrócić do ciężkiej pracy były chwile, że przeklinałem swój los.