Jacek Chicago
25.01.2017 16:38
rak piersi udowodnilem mojej zonie ze chemia na raka piersi to tylko 2% skutecznosci oczywiscie nie wierzyla mi,dopiero rozmowa z onkologiem profesorem z Chicago Rush University po dwoch godzinach naklaniania jak dobra jest chemia zapytalem jak to sie ma procentowo na 1000 chorych kobiet jak moja zona po usunietych piersiach i wezlach a ona mowi 20 kobiet ma szanse ze rak nie wroci przez 10 lat,
zapytalem jakie szanse ma teraz jezeli nic nie zrobi i wyjdzie z tego pomieszczenia i zacznie zyc swojim zyciem nie myslac o raku juz nigdy
profesorka powiedziala 84%
zapytalem czyli 840 kobiet
odpowiedziala tak
czeba sie pytac uczyc wymuszac na nich oni sa jak roboty zaprogramowanii
prawda to obawa przed utrata pracy
onkolodzy w Ameryce jako jedyni nie musza mowic pacjentom o swoich profitach z chemioterapi odpowiadac na pytanie jezeli zadasz
ale wrocmy do 2% chemia
jezeli rak jest estrogen pozytywny to wyciecie lub wyssanie jajnikow to 4%
40 kobiet lepsze od chemi
po wycieciu tabletka na 5 lat to 4% dodasz wszystko bez chemi i masz 92% ze przez 10 lat nie powroci
zapytalem jakie szanse ma teraz jezeli nic nie zrobi i wyjdzie z tego pomieszczenia i zacznie zyc swojim zyciem nie myslac o raku juz nigdy
profesorka powiedziala 84%
zapytalem czyli 840 kobiet
odpowiedziala tak
czeba sie pytac uczyc wymuszac na nich oni sa jak roboty zaprogramowanii
prawda to obawa przed utrata pracy
onkolodzy w Ameryce jako jedyni nie musza mowic pacjentom o swoich profitach z chemioterapi odpowiadac na pytanie jezeli zadasz
ale wrocmy do 2% chemia
jezeli rak jest estrogen pozytywny to wyciecie lub wyssanie jajnikow to 4%
40 kobiet lepsze od chemi
po wycieciu tabletka na 5 lat to 4% dodasz wszystko bez chemi i masz 92% ze przez 10 lat nie powroci