Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Czy to ziarnica? Moje objawy
Komentujesz wpis użytkownika
pannacotta
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 19:46, dnia 2017-01-19 pannacotta napisał(-a): > Witam wszystkich cieplutko ;) postanowiłam napisać ponieważ mam mały sajgon w głowie, dokładnie chodzi o to że mam powiększone od ponad roku węzły chłonne. Do pewnego momentu nie zwracałam na to uwagi ale teraz zaczynam się strasznie niepokoić. Byłam na usg szyi i dostałam taki opis badania : obustronnie na szyi i w okolicach podzuchwowych niezbyt liczne węzły chlonne o niższej echogeniczności częściowo z zachowaną wnęką, po stronie prawej o średnicy do 22mm po lewej o średnicy do 13mm. USG brzucha wszystko dobrze, śledziona i wątroba niepowiekszone.Robiłam morfologie z rozmazem i niby wyniki są okej. Zresztą ja sama czuję się dobrze nie mam żadnych nocych potów stanów podgorączkowych czy nagłego chudniecia. Jestem umówiona do dentysty bo od czasu do czasu pobolewaja mnie zęby i zostało zasugerowane że to może od tego . Jestem strasznie przerazona tym wszystkim.... Powiedzcie co sądzicie o tym moim wyniku USG i do jakiego lekarza powinnam się jeszcze udać. Napisałam tutaj bo nikt tak jak osoby które tego nie doświadczyły nie jest w stanie zrozumiećCz
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź