Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

swedzenie???

Autor: Konrad • 13.01.2017 12:43 • 3 odpowiedzi

Konrad

13.01.2017 12:43

Odpowiedz
Jestem w trakcie leczenie zz.
Lekarz dal mi juz skierowanie na ostatni pet . A mnie od 3 sni swedzi skora. Nie jest to takie swedzenie jak.przed chproba bo wtedy drapalem sie grzebieniem bo paznokciami nic nie dawało.
Boje sie ze cos sie tam dzieje zlego. Chyba ze to swedzenie z nerwow. Mial ktos tak? Czy moze to bys wczesna wznowa?

Pauletta

13.01.2017 19:19

Odpowiedz

O 13:43, dnia 2017-01-13 Konrad napisał(-a):

Lekarz dal mi juz skierowanie na ostatni pet . A mnie od 3 sni swedzi skora. Nie jest to takie swedzenie jak.przed chproba bo wtedy drapalem sie grzebieniem bo paznokciami nic nie dawało.

Boje sie ze cos sie tam dzieje zlego. Chyba ze to swedzenie z nerwow. Mial ktos tak? Czy moze to bys wczesna wznowa?

Wiataj ja przy ostatnich wlewach miałam takie swędzenia jakby uczulenie na chemie a schizowałam że może leczenie już nie działa ale się myliłam bo jestem w remisji a takie swędzenia nadal miewam więc myslę że tak i u Ciebie organizm reaguje

rodzynka

16.01.2017 13:56

Odpowiedz

Konrad, kiedy masz ten PET? Pomyśl, że cokolwiek by to nie było, to i tak dopiero PET to wyjaśni. Wydaje mi się, że może to być na tle nerwowym. Ja fiksowałam mocno - po radioterapii dostałam świądu na całym ciele i dwa miesiące się drapałam, pet nic nie wykazał. I po odebraniu wyników jak ręką odjął ;) Dodam, że u mnie wcześniej jedynym objawem zz był świąd.

Wiadomo, każdy z nas jest inny, ale nie myśl o wczesnej wznowie.

O 13:43, dnia 2017-01-13 Konrad napisał(-a):

Gizmo

17.01.2017 06:54

Odpowiedz

Mnie swedziało pod koniec chemii, nic złego to nie było. Przestało około 2 tyg po zakonczonym leczeniu:-)