Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

pod kontrolą

Autor: Ika • 27.10.2016 09:35 • 3 odpowiedzi

Ika

27.10.2016 09:35

Odpowiedz
Witajcie

Dawno tu nie byłam. Kochani może ktoś z Was ma podobnie jak ja.
Czy jest ktoś, kto mimo "czegoś" w śródpiersiu ( w tomografii cyt. węzeł chłonny ? ) i z objawami ogólnymi ( stany podgorączkowe, uporczywe swędzenie ciała) jest tylko kontrolowany co kilka miesięcy???

Anulek75

27.10.2016 18:15

Odpowiedz

Hej, ja jestem w podobnej sytuacji. Miałam być już leczona Adcetrisem, przed rozpoczęciem leczenia pet i okazało się że częściowo cofnęła się choroba mimo nie podjęcia leczenia, odstąpiono od planu podania Adcetrisu i teraz kontrola. Mam nadzieję ze ten stan będzie trwał, oby jak najdłużej. Pozdrawiam

Ika

31.10.2016 21:08

Odpowiedz

O 20:15, dnia 2016-10-27 Anulek75 napisał(-a):

Hej, ja jestem w podobnej sytuacji. Miałam być już leczona Adcetrisem, przed rozpoczęciem leczenia pet i okazało się że częściowo cofnęła się choroba mimo nie podjęcia leczenia, odstąpiono od planu podania Adcetrisu i teraz kontrola. Mam nadzieję ze ten stan będzie trwał, oby jak najdłużej. Pozdrawiam

Mi PETa NFZ w maju odmówił :( I tak od 11 miesięcy pod obserwacją tylko od dłuższego czasu cały czas choruje WBC duzo obniżone. I to coś w srodpiersiu nie daje mi spokoju.Jednen lek. mowi ciąć drugi nie i trochę czuję się w potrzasku. Doradzcie coś :[

Anulek75

01.11.2016 13:02

Odpowiedz

Jeśli masz ochotę porównać nasze przypadki to napisz (andziaman@pe.pl) ale wiadomo, każdy przypadek jest inny, ja miałam operację kilka lat temu.
Wytrwałości życzę