Ziarnica.pl
← Wróć do działu Chemioterapia
Chemioterapia

Pomocy ;/

Autor: Karinka • 14.07.2016 19:49 • 4 odpowiedzi

Karinka

14.07.2016 19:49

Odpowiedz
Pomocy !
Jutro ide na oddzial dzienny na hematologie celem podania chemii . Bedzie to drugie podanie. Pierwszw mialam na normalnym oddziale a jutro ide pierwszy raz na dzienny.
co ze soba zabrac?? Lekarz nic mi nie przekazał ;/

Gizmo

14.07.2016 21:05

Odpowiedz

Ksiazke, wode, kanapke na czas miedzy pobraniem krwi a czekaniem na wyniki i dobre nastawienie. Zleci szybko i do domku:-)

efka

14.07.2016 21:13

Odpowiedz

spokojnie :D
weź dokument tożsamości, wygodne ubranie, może jakąś muzę na słuchawkach do słuchania podczas wlewu, a może lubisz i dasz radę cos czytać :D weź dobre nastawienie, stres zostaw w domu :D ja nie lubiłam jedzenia szpitalnego a takie również docierało na oddział dzienny więc jak jeszcze mogłam jeść podczas wlewów to brałam cos lekkiego do jedzenia np. kanapkę z białym serem, budyń w termosie albo kisiel, pod koniec chemioterapii gdzieś ok 8 wlewu gdy zaczynałam czuć smak rdzy w ustach popijałam odgazowaną colę, pomagało :)

pewnie wszelkie kwestie dotyczące Twojego leczenia, dokumentacja, wyniki badań zostały już przekazane ze szpitala na oddział dzienny ale dla pewności ja bym wzięła wszystko co masz z dokumentacji.

Karinka

15.07.2016 07:30

Odpowiedz
Dziękuję za odp :)
Narazie pobrali krew i kazali sie przebrac w pizame lub dres i czekaaaaac......

Janek

16.07.2016 12:57

Odpowiedz

O 09:30, dnia 2016-07-15 Karinka napisał(-a):

Dziękuję za odp :)

Narazie pobrali krew i kazali sie przebrac w pizame lub dres i czekaaaaac......

No i jak poszło ?