Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Janek cudownie uzdrowiony ?

Autor: Janek • 07.12.2015 12:21 • 2 odpowiedzi

Janek

07.12.2015 12:21

Odpowiedz

(dotyczy wątku ZUS wzywa po 26 latach) Kochani dziś po rozmowie z panią ZUS jestem przekonany (tak wynikało z rozmowy) że ZUS mnie cudownie uzdrowił, 4 lata w remisji po trzeciej wznowie IIIB można wracać do pracy, do ciężkiej pracy, bo z takiej wysłano mnie na rentę stałą, w jakim my kraju żyjemy,cisną na usta niecenzuralne słowa, teraz odwołanie do sądu, ale czy jest sens ? w/g mnie było to zlecenie polityczne ? teraz czekam na pocztę, pozdrawiam

Pauletta

09.12.2015 21:11

Odpowiedz

Witam ja na pocieszenie mogę napisać że nie mam nic żadna renta ani nic mi sie nie należy tylko zasiłek 153zł miesięcznie bo miałam za mało lat przepracowane i jak tu w tym kraju żyć? te 153zł starcza ledwo na dojazd do szpitala na kontrole...Więc pomagają bliscy jak mogą. Ale walcz o swoje nawet w sądzie. pozdrawiam

Janek

10.12.2015 10:47

Odpowiedz

O 22:11, dnia 2015-12-09 Pauletta napisał(-a):

Witam ja na pocieszenie mogę napisać że nie mam nic żadna renta ani nic mi sie nie należy tylko zasiłek 153zł miesięcznie bo miałam za mało lat przepracowane i jak tu w tym kraju żyć? te 153zł starcza ledwo na dojazd do szpitala na kontrole...Więc pomagają bliscy jak mogą. Ale walcz o swoje nawet w sądzie. pozdrawiam

Ja mam odpowiednie lata przepracowane no i wiek, chętnie bym coś robił, tylko nie ma sił, przed trzecią wznową jeszcze papierki bym roznosił, nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem były takie okresy, że miałem tylko garnek i zimną wodę, byli ludzie, którzy pomogli, od dzieci, no pewno, że pomogą, ale oni są na głodowych pensjach i mają swoje rodziny, powiem tak już tu kiedyś napisałem nie poddam się będę walczył z tym systemem w którym kapuś i nierób jest traktowany inaczej niż chory człowiek.Mam teraz czas będę dobijał się do wszystkich mediów aby zapytali lekarza orzecznika kto zlecił jej wykonanie polecenia, mam nadzieje, ze wyjdzie to kiedyś na jaw, pozdrawiam trzymajcie sie mocno damy radę.