Witam ja na pocieszenie mogę napisać że nie mam nic żadna renta ani nic mi sie nie należy tylko zasiłek 153zł miesięcznie bo miałam za mało lat przepracowane i jak tu w tym kraju żyć? te 153zł starcza ledwo na dojazd do szpitala na kontrole...Więc pomagają bliscy jak mogą. Ale walcz o swoje nawet w sądzie. pozdrawiam
Ja mam odpowiednie lata przepracowane no i wiek, chętnie bym coś robił, tylko nie ma sił, przed trzecią wznową jeszcze papierki bym roznosił, nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem były takie okresy, że miałem tylko garnek i zimną wodę, byli ludzie, którzy pomogli, od dzieci, no pewno, że pomogą, ale oni są na głodowych pensjach i mają swoje rodziny, powiem tak już tu kiedyś napisałem nie poddam się będę walczył z tym systemem w którym kapuś i nierób jest traktowany inaczej niż chory człowiek.Mam teraz czas będę dobijał się do wszystkich mediów aby zapytali lekarza orzecznika kto zlecił jej wykonanie polecenia, mam nadzieje, ze wyjdzie to kiedyś na jaw, pozdrawiam trzymajcie sie mocno damy radę.