Ziarnica.pl
← Wróć do działu Chemioterapia
Chemioterapia

czy to wznowa ? pomóżcie

Autor: izunia196 • 29.11.2015 21:38 • 3 odpowiedzi

izunia196

29.11.2015 21:38

Odpowiedz

witajcie Kochani.Od kilku tygodni strasznie swędzi mnie skóra na rękach i nogach, drapię się strasznie. Jestem 2 mies poradio na sródpiersie, 4 mies od chemii. Miałam NS IIIb, leczona 6 ABVD i 20x radio. W morfologii nic nie widać, powiększonych węzłów też raczej nie. Mam się czym martwić ? czy możliwa jest tak szybka wznowa

pauletta

29.11.2015 22:30

Odpowiedz

O 22:38, dnia 2015-11-29 izunia196 napisał(-a):

witajcie Kochani.Od kilku tygodni strasznie swędzi mnie skóra na rękach i nogach, drapię się strasznie. Jestem 2 mies poradio na sródpiersie, 4 mies od chemii. Miałam NS IIIb, leczona 6 ABVD i 20x radio. W morfologii nic nie widać, powiększonych węzłów też raczej nie. Mam się czym martwić ? czy możliwa jest tak szybka wznowa

Witam. Właśnie niedawno załozyłam podobny wątek. Jestem od czerwca w remisji i swędzenie mam okropne. Nic na nie nie pomaga krew dobra i był pet robiony pod kątem wznowy przez te objawy i czysto. Ja mam już swędzenie przeszło miesiąc a u Ciebie od jakiego czasu jest?

pauletta

29.11.2015 22:35

Odpowiedz

Ach doczytałam, że też od kilku tygodni swędzi. Mnie to już męczy strasznie czytałam, że jak były swędzenia po leczeniu to przechodziły a u mnie chyba nie mają zamiaru mnie opuścić...

nube

30.11.2015 15:53

Odpowiedz

Ja też mam koszmary z tego powodu. 2 miesiące po chemii. Narobiłam szumu ale tk bez zmian:/ Może to leczenie jest takie podstępne...