Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

Kulka i dziwny ucisk co robic?

Autor: irka • 22.11.2015 14:16 • 0 odpowiedzi

irka

22.11.2015 14:16

Odpowiedz

Witam!Kochani od jakiegos czasu mam powiekszony wezel w kacie zuchwy z prawej strony.Nie boli i tylko lekko da sie przesunac.Miesiac temu nagle dostalam chrypki.Nie umialam mowic.Chrypka jak przyszla tak poszla.Gardlo mnie nie bolalo doslownie nic.Zrobilam morfologie i ok.Opad 4.Teraz od 3 dni czuje(nie bol)taki jakby ucisk,rwanie nie wiem jak to okreslic,w miejscu tego wezla.Tak jakby naciskal na cos pod zychwa i na ucho(mam wrazenie jakby ktos ciagle mi do tego ucha dmuchal powietrzem).To rwanie schodzi w strone obojczyka i na reke.Porwie i przestaje.Troche wysilku i mam zadyszke.Ciagle jestem slaba a skora tez mnie swedzi tj.raz rece,raz nogi a najbardziej brzuch i piersi.Dodam ze przez dzien sie poce i to bardzo.Nad ranem jak wstaje tez zapocona jestem.Dwa razy mialam sytuacje ze musialam sie w nocy przebrac bo bylam zlana potem.Waga w normie a tem.ciagle miedzy 37 a 38.Czy mam sie martwic?A jeszcze cos od tygodnia meczy mnie zgaga chyba bo nigdy tego nie mialam i ucisk w klatce piersiowej.