Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Powiększone węzły nadobojczykowe
Komentujesz wpis użytkownika
vivvian
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 08:27, dnia 2015-10-10 vivvian napisał(-a): > > O 08:29, dnia 2015-10-10 vivvian napisał(-a): > > Witam , od jakiegoś czasu mam powiekszone dwa prawe wezly w dole obojczykowym. Miałam usg i ten wyczuwalny przeze mnie ma 0.90 mm , a ten schowany głęboko 0,45 mm . Chirurg ( bardzo dobry ) który wykonywał usg , nie stwierdził nic niepokojącego . Według niego , wizyta u onkologa nie jest konieczna bo nie maja cech patologicznych . Nie zauważyłam zeby sie powiększały . Węzły pachwinach nie powiększone . USG brzucha tez nic nie wykazało oprócz kamiennicy woreczka, nerek i torbieli na nich . Nie pocę sie w nocy , nie chudnę . Na stałe zażywam leki które wysuszają jamę ustna , stad wieczne podrażnienie gardła , suchy kaszel ( napadowy i krotki ). Ostatnia morfologia ok . Za to często cierpię na bóle mięśni i kosci . Wszędzie . Tzn. raz ręka , raz noga itd . Ale tez swoje wazę , niestety . > > Martwi mnie ten wezel . Czy isc do onkologa skoro usg wyszlo poprawnie ? > > Nie chce latać po lekarzach i na sile szukać chorób . Pozdrawiam . > Przepraszam , popełniłam błąd . 0.90 mm ma węzeł zwapniony na szyi który mam od 8 lat . Nie wchłonął sie po anginie . 0.45 mm ma ten w dole obojczykowym . Drugi ma 0.20 mm to ten słabo wyczuwalny .
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź