Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

po wszystkim ?

Autor: moniami • 23.09.2015 09:00 • 2 odpowiedzi

moniami

23.09.2015 09:00

Odpowiedz

Po. Niby nic a w głowie pełno.... Witam ziarniaki! Masakra niby jest wszystko w porządku, profesor mówi że nie widzi nic podejrzanego a ja- hmm... -ja mam chyba coś z głową, bolą mnie węzły szyjne, bolą mnie miejsca po usuniętych węzłach, martwię się gdy zaswędzi (na szczęście nie tak bardzo). Przypomnę że chemię zakończyłam 19,01,2015r. (ostatni wlew). Niby wiem, przecież mówili że tak będzie ale nie przyzwyczaję się. gdy czekałam na wizytę byłam pewna że coś jest nie tak dziś - tydzień po wizycie jeszcze jest ok ale jakieś myśli mnie nachodzą żeby ...a może.... usg dla spokoju albo nie przecież profesor powiedział że nie widzi nic niepokojącego :) masakra. Napiszcie jak wy mieliście po ...

Ona

23.09.2015 10:29

Odpowiedz

Nie martw się takie obawy chyba pozostaną z nami do końca życia... ja też jestem po zakończeniu leczenia a też często myśle a może coś się znowu dzieje...gdy tylko coś zaboli to człowiek myśli a może to znowu coś nie tak... ja miałam kontrole 2 tygodnie temu i też lekarz nie dał mi skierowania na żadne badania, miałam robioną tylko krew i jest w porządku następną kontrolę mam w grudniu... Chyba mamy za dużo czasu na rozmyślanie :) Pozdrawiam, trzymaj się!

moniami

24.09.2015 10:58

Odpowiedz

Dziękuję za odpowiedz :) faktycznie chyba za dużo rozmyślam ja również mam kontrolę w grudniu :) jak dobrze że jest takie miejsce jak to, gdzie można napisać swoje wątpliwości i wiedzieć że po drugiej stronie monitora są osoby które cię zrozumieją i nikt ci nie powie weź już przestań przecież jest już po wszystkim, przesadzasz. Także będę się trzymać, chociaż wiem że to nie ostatni raz kiedy piszę o swojej niepewności i to mnie właśnie przeraża...