Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Milion badań i nic nie wiadomo- chłoniak?
Komentujesz wpis użytkownika
Iwona
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 11:07, dnia 2015-10-30 Iwona napisał(-a): > > O 09:56, dnia 2015-10-30 Iwona napisał(-a): > > Iwona, > > co u Ciebie? Miałaś biosję? > > U mnie w rezonansie stwierdzono asymetrię gardła do konsultacji laryngologicznej bez uchwytnej masy patologicznej. > > W przyszłym tygodniu jadę na badanie PET i mam ogromną nadzieję, że pokaże ono co się ze mną dzieje. > Niestety lekarz przelozyl wyciecie wezla poniewaz dostalam akurat w tym czasie niespodziewana dosc obfita i bolesna miesiaczke wiec stwierdzil, ze z racji tego ze zabieg bylby w znieczuleniu ogolnym, mogloby byc to niebezpieczne... > Pobrano mi jedynie krew na wszystkie pozostale ANA z racji na podwyzszone miano i plyn w pluchach pod katem ewenualnych chorob autoimmunologicznych, choc sa one malo prawdopodobne... > Nie ukrywam, ze podlamalam sie psychicznie...juz moglabym czekac na wyniki...tym bardziej, ze wezel pod lewa prawa pacha, ktory sie zmniejszyl dalej sie powiekszyl...i dodatkowe u dolu szyi...zaczynam tracic sily... > A jak u Ciebie doszlo do zlecenia badania PET? Mysle, ze ono bardzo duzo wyjasni...
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź