Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Milion badań i nic nie wiadomo- chłoniak?
Komentujesz wpis użytkownika
Iwona
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 11:59, dnia 2015-10-16 Iwona napisał(-a): > > O 21:09, dnia 2015-10-15 Amelia napisał(-a): > > Iwona, super że wreszcie ci sie udało! Podziwiam i zazdroszczę. Jak to zrobiłaś, że ten chirurg wystawil skierowanie? Co mu powiedziałaś? > > Powiedz mamie, że człowiek ma kilkaset węzłów i bez jednego sobie poradzi :) I że to bezpieczny zabieg. > > Mój największy węzeł jest głeboko w szyi ( przy mięsniu i naczyniach), więc cięzko by było go wyciąć, ewentualnie podżuchwowe mam dorodne. > Powiedzialam mu, ze mam sierowanie do konkretnego szpitala i bylam tam, ale mnie odeslano w kwitkiem oferujac ewentualnie termin na przyszly rok. Wiec poszlam z tym skierowaniem do innego ( madrego) chirurga, ktory pracuje w innym szpitalu, bez wahania zadzwonil tam i zapytal czy bylaby mozliwosc wyciecia wezla na juz jednak tam tez skonczyly sie juz pieniadze na ten rok i nie bylo mozliwosci. Wypisal mi wiec nowe skierowanie z zaznaczeniem NA CITO, polecil konkretnego chirurga onkologa i nazkalal zaznaczyc, ze przyszlam z jego polecenia. Tak tez zrobilam, lekarz ten nawet nie nie zastanawial, nie dopytywal, zbadal wezly i od razu zabral sie za szukanie terminu. > Tak wiec pozostaje mi teraz cierpliwie czekac do tego terminu, mam nadzieje, ze przez ten czas wezly jakos znacznie sie nie zwieksza i nie pogorszy sie moj stan jeszcze bardziej. > Mam tez nadzieje, ze i w Twoim przypadku znajdzie sie wreszcie jakis madry lekarz, ktory sie Toba odpowiednio zajmie.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź