Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Milion badań i nic nie wiadomo- chłoniak?
Komentujesz wpis użytkownika
Amelia
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 10:25, dnia 2015-10-15 Amelia napisał(-a): > A więc pojechałam do CO. Jednak zarejestrować mnie do lekarza nie chcieli, bo w tym roku mają nadwykonania -powiedzieli to wprost. Zielona karta też nic nie daje, bo wszyscy maja tu zieloną karte lub diagnozę onkologiczną- nie ma więc uprzywilijowanych. Spytałam gdzie moge dowiedzieć się o wyniki biopsji? Skierowano mnie do kierownika przychodni, ale go nie było, a przed gabinetem tłum pacjentów. Weszłam więc "na chama" do gabinetu lekarza, aby prosić o zgodę na dorejestrowanie. Powiedział, że nic z tego, mają limity do końca roku itp. Spytałam jak dowiedziec sie do wyniki biopsji? Odpowiedział, że trzeba zadzwonić do niego. Poprosiłam o numer telefonu, wyszłam z gabinetu i zadzowniłam do niego. Sytuacja jak w filmie Barei. Szkoda, że nikt mi wcześniej nie powiedział, że wystarczy telefon do lekarza i kazali mi tam przyjeżdżać. > Wynik biopsji cienkoigłowej oczywiście niczego nie wykazał. Dostać się do chirurga-onkologa na razie nie mam szans. A jak juz sie dostane ( zapisałam sie na koniec listopada), to i tak mi węzła nie wytnie... > Rozważam jeszcze prywatną biopsję, ale znalazłam tylko jedną klinikę, która to robi, i to też tak bez przekonania o tym mówili. A jest to bardzo drogi zabieg.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź