Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Milion badań i nic nie wiadomo- chłoniak?
Komentujesz wpis użytkownika
Iwona
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 14:55, dnia 2015-10-14 Iwona napisał(-a): > LDH mialam badane ponad miesiac temu i bylo nawet lekko ponizej dolnej granicy...przez ten okres tak wzroslo...ja odczuwam uporyczwe bole stawow i kosci, uczucie palenia w rekach, dziwne bole obojczykow..pojawiajace sie kolejne wezly na szyi...a te istniejace od dluzszego czasu pod pachami maja juz ponad 2 cm i czuje dyskomfort nawet przy normalnym trzymaniu rak..to samo w pachwinie wezel ma ponad 3 cm juz ale nikt nie widzi w nim nic podejrzanego mimo ze jest juz taki duży... > Mnie juz powoli pada psychika...nawet rodzice przestaja mi wierzyc bo skoro kolejny taki hematolog mowi ze to nic nowotworowego to nie moze sie mylic...brakuje mi juz sił a najgorsza jest ta swiadomosc ze cos sie z czlowiekiem dzieje złego. > Do tej pory nie zdawalam sobie sprawy jak moze dzialac sluzba zdrowia i lekarze...dostalam skierowanie od laryngologa do szpitala na wycięcie wezla jednak chirurg w tym szpitalu po dotykaniu tych węzłów stwierdzil, ze nie widzi podstaw do tego zeby mnie ciac...i kolo sie zamyka...
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź