Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Milion badań i nic nie wiadomo- chłoniak?
Komentujesz wpis użytkownika
Amelia
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 12:48, dnia 2015-10-14 Amelia napisał(-a): > Na tomografie mam opis kilku węzłów o wymiarach 14x7 i innych mniejszych. Jeśli chodzi o badania, nie mam siły już ich robić, bo i tak nic do sprawy nie wniosą. Dopóki biopsji węzła nie będzie, to nie będzie diagnozy. > Z objawów to mam osłabienie, zawroty głowy i piszczenie w uchu, kłopoty z połykaniem,zatykaniem nosa, ból kręgoslupa, drętwienie rąk i nowość: ból w okolicy wątroby, ciągle odbijanie, brak apetytu. > Węzłów na szyi to mam kilkadziesiąt, nie wiedziałam, że aż tyle człowiek ich ma. Czuję też pod pachą, w pachwinach, przy kości biodrowej. > Widzę, że jedziemy na tym samym wózku. A wczesniej LDH miałaś w normie? Bo ja miałam ok. 150 (robione w sierpniu). A jak twoje węzły i objawy? > Przez to walenie głową w mur łapię momentami depresję. I to nie z powodu potencjalnej choroby, a z powodu totalnej bezsilności. > Jesli jutro nic nie wyjdzie i mnie odeslą, to zacznę szukac miejsca, gdzie wytną mi węzła prywatnie. Chciaz wtedy mogą oznaczyc go nieprofesjonalnie, bo ważny jest histopatolog. Sama juz nie wiem co robić...
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź