Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Milion badań i nic nie wiadomo- chłoniak?
Komentujesz wpis użytkownika
Amelia
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 06:08, dnia 2015-09-30 Amelia napisał(-a): > > O 20:03, dnia 2015-09-29 Iwona napisał(-a): > > Ja proszac swoja lekarke rodzinna o wydanie zielonej karty uslyszalam, ze ona nigdy jeszcze takiej karty nawet nie wypisywala i nie wie jak to sie robi poza tym trzeba miec do tego powazne podstawy. Tym bardziej czytajac Twoja historie stracilam wiare w polska sluzbe zdrowia poniewaz do tej pory myslalam, ze pacjent z taka karta zostaje gruntownie przebadany, zdiagnozowany i leczony przede wszystkim znacznie szybciej...obie prowadzimy "walke z wiatrakami" o wlasne zdrowie i zycie. Mnie dodatkowo wmawia sie, ze wszystko to jest spowodowane stanami lekowymi i nerwica... > > A jezeli chodzi o Twoja TK zatok, piszesz, ze bedziesz ja robic prywatnie dlatego chcialabym zapytac czy masz mozliwosc prywatnego zrobienia tego badania bez koniecznosci posiadania skierowania od lekarza? > Zielona karta nic nie daje jak widać. Nie daj sobie wmówić, że jesteś histeryczką i że to nerwica. Węzły się od tego nie powiekszają.Mi też tak próbowali wmawiać. > A skoro miałaś wysokie miano ANA i masz bóle stawowe, to nie jest powód, aby szukac przyczyn immunologicznych? Czy wynik ujemny ANA2 zamyka temat? Nie znam sie na tym, ale może jest to jakis trop?
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź