Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Milion badań i nic nie wiadomo- chłoniak?
Komentujesz wpis użytkownika
Iwona
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 05:36, dnia 2015-09-29 Iwona napisał(-a): > Jest w takim razie znacznie wiecej osob bez konca diagnozowanych, gdzie w zasadzie wystarczylby jedek krok (wyciecie wezla w calosci) dajacy jasna diagnoze tylko nie rozumiem dlaczego lekarze tak niechetnie na to kieruja, w przypadku powiekszonych wezlow jest to czesto jedyna droga aby wyjasnic sprawe, tym bardziej ze tutaj najczesciej chodzi o zdrowie i zycie mlodych ludzi... > Ja w ciagu 3 miesiecy mialam MASE usg, na ktorych tak jak w Twoim przypadku wg lekarzy: podejrzanie powiekszonych wezlow brak. Teraz czekam na wynik biopsji majac nadzieje, ze cos moze wreszcie to badanie pokaze i ruszy dalej. Jakos musze "normalnie" funkcjonowac, pracowac mimo zlego, pogarszajacego sie samopoczucia. > Podobnie jak Ty przez ten caly czas przeczytalam mase informacji (moze niepotrzebnie, teraz moze bylabym spokojniejsza psychicznie mniej wiedzac) na temat powiekszonych przez dluzszy czas wezlow i dodatkowych przy tym objawow i w zasadzie krag chorob sie znacznie zawezyl, tym bardziej dziwi mnie brak zainteresowania ze strony lekarzy w takich przypadkach. > Dlatego w takich przypadkach,tak jak mowisz: w grupie jakos razniej. A moglabys napisac jakie sa Twoje dodatkowe objawy oprocz wezlow?
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź