Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Milion badań i nic nie wiadomo- chłoniak?
Komentujesz wpis użytkownika
Sara
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 18:35, dnia 2015-09-24 Sara napisał(-a): > Kochana, ten pierwszy wymiar ktory podajesz czyli np. 7x15 to to 7 to jest os krótka, wiec zaden z nich nie ma 1 cm. Nie spotkałam się, zeby wezły z hiperechogeniczną wnęką były nowotworowe. Jeśli ktoś się spotkał, to proszę niech sie odezwie na forum!!!! Miałas tyle badań, nawet TK...kuźwa, gdyby cos tam było, bo tak jak mowisz bolą cię kości... to by wykazało... no nie wierze ze nie... Kości bolą chyba wtedy kiedy szpik zostaje nacieczony przez komorki nowotworowe i to chyba byloby widoczne w obrazie TK. No niech mnie ktos poprawi jesli się myle... ale takie jest moje zdanie. Wszystkie wezelki są o prawidłowej budowie. Ta pani Dr u ktorej dziś byłam, powiedziala, że praktycznie wszyscy mają takie wezelki pod pachami i w pachwinach. Pewnie nie raz miałas zakażenie układu moczoego, bo niestety do takich właśnie zakażen predysponuje nasz układ anatomiczny i krótka cewka moczowa... po takich rewelacjach tez pozostają wezełki... one nie sa duże.. a skąd wiesz, ze sie powiekszają?
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź