Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Milion badań i nic nie wiadomo- chłoniak?
Komentujesz wpis użytkownika
Iwona
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 18:15, dnia 2015-09-24 Iwona napisał(-a): > Moje ostatnie usg: "w okolicach podzuchwowych widocznych po kilka odczynowych wezlow chlonnych z widoczna wneka, najwieksze wielkosci: po prawej 7 x 14 mm, po lewej 6 x 16 mm. W prawym dole pachowym widoczne dwa wezly chlonne o prawidlowej budowie wielkosci 6 x 28 mm i 9 x 19 mm, w lewym pojedynczy wielkosci 7 x 15 mm. W pachwinach widocznych po kilka wezlow chlonnych o prawidlowej budowie, najwieksze wielkosci: w prawej 5 x 34 mm, w lewej 7 x 20 mm" a wiec moich troche jest i tez troche mierza, nie mowiac o tym ze w ostatnim czasie przyjmowalam duza ilosc roznych antybiotykow i nawet sterydow przepisywanych przez kolejnych lekarzy wiec gdyby to byly wezly odczynowe to powinny sie chyba choc troche po nich zmniejszyc a przynajmniej nie powiekszac i pojawiac sie nowe. Chcialabym tez zeby te moje pozostale objawy wynikaly tylko z leku przed choroba jednak to najpierw zaczelam sie zle czuc i dopiero zaczelo sie poszukiwanie dlaczego...dodam ze z powiekszonym wezlem w prawej pachwinie chodzilam kilka lat nie zdajac sobie sprawy i nie myslac ze to moze byc cos powazniejszego, w tym roku pojawily sie podzuchwowe (majace wtedy do 8 mm) a okolo czerwca cala reszta i powiekszanie istniejacych. Pojawilo sie ogolne oslabienie i ta nadmierna potliwosc i w dzien i w nocy. Podobnie jak Ty w ciagu ostatnich dwoch miesiecy zameczylam swoich bliskich poszukiwaniem przyczyny, kolejnymi badaniami i lekarzami nie mowiac o straconych pieniadzach. > Twoje "wezelki" sa bardzo male i nie powinny wskazywac na nic groznego. :)
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź