Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Milion badań i nic nie wiadomo- chłoniak?
Komentujesz wpis użytkownika
Iwona
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 08:54, dnia 2015-09-24 Iwona napisał(-a): > Witaj. Moja historia jest bardzo podobna do Twojej...powiększone węzły: podżuchwowe, szyjne, pod pachami, w pachwinach i ogólne złe samopoczucie od czerwca tego roku. Milion usg węzłów, na których radiolodzy opisują je jako "odczynowe" bez zadnej widocznej patologii mimo, ze wezly te się powiększają...Również milion innych badań i oddział wewnętrzny: poza pobieraną kilkanaście razy krwią,pobranie szpiku z mostka, tk brzucha, tk klatki piersiowej i tk głowy (w których radiolodzy nie stwierdzili "patologicznie" powiększonych węzłów...kilka hematologów i onkologów gdzie zaden nie widzi nic niepokojącego...ostatnio wreszcie zrobiono mi chociaż biopsję kilkukrotnie nakłuwając wezły: pachwinowy i pachowy...jednak czytałam, że zwykle nie daje ona prawidłowego wyniku...najgorsze jest ogólne złe samopoczucie, ostatnio doszły straszne bóle pod kolanami, w okolicy łydek, łokci i nadgarstków nie mijające nawet po tabletkach przeciwbólowych...pod kolanami czuje również dyskomfort jakby cos tam bylo, cos w rodzaju węzłów...i już szczerze mówiąc nie wiem co mam dalej robić, gdzie się udać i jakie jeszcze badania robić przy tak pogarszającym się samopoczuciu.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź